Sabtu, 9 September 2017

IMAM ASYRAFF: KETEPIKAN SENTIMEN POLITIK DAHULUKAN KESUCIAN ISLAM, TOLAK DAP PRU14 !


1. Saya tak faham mengapa pimpinan DAP, Ronnie Liu bertindak begitu biadap sehinggakan sanggup memberikan komen jelik ketika sesi Live kuliah Dhuha TG Abdul Hadi Awang di Masjid Rusila pagi tadi.

2. Pemimpin DAP sudah sampai ke tahap begitu mahukan Islam di Malaysia di rendah dan di hinakan kedudukannya. Tidak bolehkah beliau menghormati kedudukan Agama Islam yang di iktiraf di sisi Perlembagaan Persekutuan?

3. Terlalu bodoh sangatkah Ronnie Liu ini sampaikan tidak dapat dibezakan ceramah politik dan kuliah agama? Jika inilah isyarat yang di tunjukkan DAP, maka tidak hairanlah DAP kekal sebagai sebuah parti yang rasis dan anti Islam.

4. Umat Islam perlu tolak DAP, parti yang bersekongkol dengannya dan Pakatan Harapan. Satu undi untuk Pakatan Harapan, satu undi untuk penghinaan demi penghinaan terhadap umat dan Agama Islam di Malaysia.

5. Ketepikan dahulu sentimen kepartian, dahulukan kesucian Agama Islam. Satukan tekad kita bersama untuk tolak DAP dan Pakatan Harapan!

Iman Asyraff

18 Zulhijjah 1438H

3 comments:

Tanpa Nama berkata... 10 September 2017 1:38 PTG

Soalan ronnie tu dah ada jawapannya...sekadar perang saraf dn fitnah shj. Apa yg penting dap dah tunjuk belang tak mahu Islam dijulang.

Tanpa Nama berkata... 15 September 2017 6:08 PTG

Dap anti-Melayu anti-Islam selamanya.

Tanpa Nama berkata... 16 September 2017 12:48 PTG

Ikut mazhab Arab Saudi itu adalah haram bagi orang2 Islam. Dah ada banyak petunjuk bahwa Wahabi itu adalah untuk mendukung pemerintah bengis Arab Saudi iaitu Al Saud. Al Saud pula mengembangkan agenda Israel - AS di timur tengah. Harap Uztaz2 yg taksub mengembangkan pemikiran mrk dengan ilmu selain dari agama.

Catat Ulasan