Selasa, 22 Ogos 2017

AZMIN ALI LARI KE LUAR NEGARATahniah SPRM. Kerja yang sangat cemerlang. 
Akhirnya Unisel dan MBI diserbu SPRM hari ini. 


Selangor bergegar lagi. Azmin Ali MB Selangor yang berada di Zurich pasti terperanjat dan terbatuk. Raja Shahreen CEO MBI yang mengerjakan haji pun pasti tersentap.

Pendedahan demi pendedahan dilakukan termasuk bayaran RM 10 dan RM 6 juta kepada Syarikat Jana Niaga Sdn Bhd yang terbukti gagal laksana kontrak malah kalah di mahkamah sebelum ini.

Dokumen salah guna kuasa dan rasuah Azmin Ali, CEO MBI dan mereka yang terlibat didedahkan sebelum ini. Boleh rujuk di sini

Nik Nazmi Nik Ahmad Exco Pendidikan Selangor dalam kenyataannya Jana Niaga tidak punya kontrak namun bertentangan dengan dokumen yang didedahkan Unisel dan MBI. Nik Nazmi wajar disiasat kerana menipu.


Kredit: sumber gambar Captain M


Azmin Ali malam ni tidur tak lena. 
Jadi bagaimana dengan Shafie Apdal di Sabah. Tidur lena tak?

4 comments:

Tanpa Nama berkata... 23 Ogos 2017 2:15 PG

SPRM semacam tidak kisah cerita 1MDB. Sepatutnya SPRM berkerja keras dlm kes UMNO yg dah menyamun utk 5 dekad. SPRM tak ada kredibiliti langsung dan dilihat sebagai anjing suruhan UMNO.

Ted Manoff berkata... 25 Ogos 2017 4:38 PG

SPRM dah tengok laporan PAC yang mana PAC turut dianggotai oleh 2 wakil DAP sangat telus lagi sunggoh meneluskan terutamanya pandangan Dr Tan Seng Giaw. Tiada isu SPRM jadi anjing siapa pun kerana SPRM bertindak berpaksikan undang2 dan bukan hala tuju politik. Perkara ini mudah difahami jika tak emosi macham anak ayam mati ibu.

Tanpa Nama berkata... 28 Ogos 2017 12:31 PG

Kan..PAC tu ko x baca ke?asik2 salahkn 1mdb.tu je modal ko.

Tanpa Nama berkata... 29 Ogos 2017 12:43 PTG

Orang yang buta hati akan buta fikirannya sebab otaknya ada di lutut.

Catat Ulasan