Selasa, 7 Mei 2013

Penjelasan Mengenai Isu Blackout Semasa Pengiraan Undi

Printscreen mengenai isu Blackout. MyMassa rasa tak perlu ulas, pembaca boleh nilai sendiri.




Sumber : http://medantempurkedah.blogspot.com/2013/05/pukul-5-petang-counting-agent-dap-dah.html

*Nilai-nilaikan.

12 comments:

Tanpa Nama berkata... 7 Mei 2013 6:08 PTG

Sah-sah puak ni dikencing oleh parti Penipu Rakyat. Tak kan level tu kebodohan mereka, carilah isu yang tak boleh dipertikaikan bukan isu-isu bodoh sebegini. Tak sangka ramai yang masih boleh ditipu walaupun selepas PRU13.

Tanpa Nama berkata... 7 Mei 2013 6:09 PTG

Paranoid habis.

Tanpa Nama berkata... 7 Mei 2013 6:28 PTG

Inilah bahana nya bila berkawan dgn penipu..dah ditipu berulangkali masih tak serik lagi. Macam kaki skim cepat kaya..percaya perkara yg bukan2..kan ramai yg macam tu kat Malaysia kita ni. Puak inilah yg PR dok kelentong sampai hangit. Nasib nasib.

Jadi sia-sia aje lah budak-budak bengong berpakaian serba hitam, plaster mulut semalam membodohkan diri kat shopping mall..silence walk lah konon..benda yg tak wujud pun nak di protes..hahaha dah jadi kelakar lah pulak...

Tanpa Nama berkata... 7 Mei 2013 6:32 PTG

Ohya..aku rasa samapi sekarang ini pun puak-puak masih belum tahu kisah sebenar..mereka terpisah dari dunia nyata..kesian mereka, golongan yg hidup bawah tempurung,

Tanpa Nama berkata... 7 Mei 2013 6:51 PTG

bukan katak di bawah tempurung, cuma otak diorang dah set tak akan terima penjelasan selain dari pakatan rabak, kalau dia suruh makan taik confirm lepas tu diorang akan buat punya.

Tanpa Nama berkata... 7 Mei 2013 6:56 PTG

Itulah hasilnya apabila hanya bersumberkan maklumat dari haprakdaily, soroskini, suara keldaian, facebook pembangang dan rumor dari orang yang takada ditempat kejadian. Sudah la percaya pada fitnah, kemudian menambah saham dengan share dan forward pada orang lain pulak...

Tanpa Nama berkata... 7 Mei 2013 9:17 PTG

Selpas 2 hari baru ada nama tempat yg backout...aku orang2 yg awal sekali masuk fesbuk najib selpas keputsan taknrasmi keluar....tapi page najib dah penuh dengan avatar hitam dan emua komen hapir senada..blackout, dirty, magic....komen begini diulag2....aku konfius...apa jada dengan blck out magic ni..aku gi maaysiakini, ana sungai derhka, dan beberapa site pembankng...takda sapa pun mention pasal blackout.....aku jadi pelik sangat sebab geng avatar2 hitam tu macam ada kesatuan......bila aku tanya dekat pusat mana blckout...sapa pun tak leh jawab..semlm au tanya lgi pun tadak jawapan....skang baru ada...after 2 days....

Tanpa Nama berkata... 8 Mei 2013 10:56 PG

anon 7 mei 6:51 ptg,
betul ke pakatan rakyat tu akan bagi penyokong2 mereka makan taik? aku dengar dalam PAS tu memang ada puak2 Syiah yang beraqidah makan taik boleh masuk syurga. kalau tak percaya boleh baca kat sini:

http://www.gensyiah.com/kencing-dan-tahi-imam-itu-suci-memakannya-adalah-jalan-masuk-surga-2.html

Tanpa Nama berkata... 9 Mei 2013 12:08 PG

INI BUKAN OLOK-OLOK, INI BETUL BETUL LAH !

Hai mambang apa dah kau buat dengan orang PR ni.

Tanpa Nama berkata... 9 Mei 2013 7:29 PTG

agen agen yang mennyebarkan berita2 palsu dan fitnah yang tak seberapa pintar (@bodoh) tu dikatakan datang dari agen DAP, Red Bean Army...saja nak buat kecoh huru-hara...dorg apa takut kan, u ulang, I saman U!!! ada paham tak...

Tanpa Nama berkata... 13 Mei 2013 11:01 PG

Sahlah puak2 PR ni dah termakan taik dan terminum air kencing..sebab tu tutup mulut dan pakai baju hitam supaya tak nampak taik tu di baju...Kot???
Apa2 pun, teruskanlah dengan perjuangan menyantap taik tu...

Tanpa Nama berkata... 25 Mei 2013 9:05 PTG

kalau umno buat semua BETUL....duit rakyat lesap dek projek lembu....bolih melalak pula depan media...dah lah x tutup urat,,,

Catat Ulasan