Selasa, 30 April 2013

BIODATA WANITA SIMPANAN MUSTAPHA ALI

Evergreen Scot Pine Condominium, Selangor

Nama Wanita Simpanan Mustapha Ali: Aishah Baby Binti Badar....
Alamat Kondo : BLOK D, TINGKAT 2, NOMBOR 3, D-2-3
Nama Kondo: EVERGREEN SCOT PINE CONDOMINIUM,SELANGOR.
Rumah Keluarga : Lorong Durian Sakat, Bandar Baru Sg. Long, Kg. Jawa, Klang.
Jenis kereta : Toyota Wish
Nombor Kenderaan: WSE 2512
Wang Pungutan Derma Dalam Sampul Putih

Sebulan Mustapha Ali Bayar Tetap : RM3,000 - RM5,000 SEBULAN
Akaun Bank : Bank Tempatan Dalam Negeri.

***Sebahagian angka di alamat di atas tidak dilengkapkan untuk menjaga keselamatan Wanita Simpanan Mustapha Ali, kita takut Mat Sabu yang kaki seks tu pun nak rasa juga. Kami tidak akan melayan permintaan alamat penuh beliau walaupun anda penuhkan inbox kami. 


Alkisahnya begini, 
Pada awal video klip yang anda akan tonton sebentar lagi, Mustapha Ali kata "I call, I message U tak jawab..."

Suami isteri kalau nak main kena call dulu ker? Kena book hotel ker? Suami tunggu dalam bilik, isteri tekan door bell macam call girl kan kan??? Kalau dia isteri Mustapha Ali tunjukkanlah tunjukkanlah tunjukkanlah...


Lepas main satu round, kena urut satu badan.? Selesai semua Mustapha bagi duit, main dengan isteri kena bayar ker? Ambil duit dalam sampul, duit Derma Memali kah?

Pada penghujung video klip ini pula, wanita yang menjadi bahan belasahan Mustapha Ali update status perbelanjaan wang, dia akan buat bayaran untuk beli machine dan pindah rumah. Wanita ini juga ada menyebut mengenai nak buka Car Wash bersama Mustapha Ali.


Pindah rumah...? Jadi perempuan simpanan Mustapha Ali ker..?

Lihatlah 'taste' selera pimpinan tertinggi PAS, wanita pakai jeans ketat, baju seksi tidak bertudung, rambut pula 'blonde'. Tak ada langsung ciri ciri 'dress code' Muslimah PAS.

52 comments:

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 10:41 PG

jeng jeng jeng....
nak tunggu apa komen puak2 hamPAS ni...

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 10:47 PG

minah ni mengundi kat mana ni?

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:10 PG

Mesti mahal ni. Barang baik punya. Kat luar penyokong PAS dan ketuanya punyalah nampak alim.
Belakang punya lain cerita.

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:17 PG

Gila babi

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:23 PG

hihihihi....

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:27 PG

mesti la taste pak mustopa baek, takkan dia nak tutuh betina musselimut Pas yg berbungkus - bau mesti busuk giler macam bawang dah tu takde cutting mcm reban ayam jer, mana dia stim.

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:30 PG

kalumenghina stoppa takpa tapi jangan menghina pakaian yang dituntut syariah

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:43 PG

Setuju. Aku gk sokong BN, tpi bab berpakaian syariah, jgn dihina. Kalau nk kutuk stopa..suka hati la....tp bab pakaian islam, jgn dikutuk.

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:56 PG

aku kenal stopa ni. suara nya pun aku kenal. dia pernah datng rumah aku. itu stopa ali lah sah

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 2:27 PTG

pancut dalam msti la mahal...

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 2:30 PTG

macam nie ke kit anka jadikan pemimpin fikirkn lh.....wahai anak muda.

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 2:57 PTG

puak2 UMPORNO nie tak habis2 isu sex....mereka memperkenalkan budaya baru untuk anak2 mudakah???/ingat2 lah

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 2:58 PTG

dah jadi biasalah dgn UMNO isu sex nie

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 3:09 PTG

Kena tanya semula...sapa yg main seks ne..mymassa ke mustapha ali..kena batang idung sendiri la

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 3:10 PTG

Siapa yg perkenalkan seks ne..dah tua2 bangka masih makan kat luarr..jwb jwb...video sapa tu....

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 3:19 PTG

UMNO cuma nk sedarkan puak2 hamPAS nie. pilih le pemimpin yg betul2 berjuang untuk agama, bangsa dan negara, bukannya pemimpin yang bertopengkan agama untuk kepentingan diri seperti pemimpin2 PAS dan PKR ni.. fikir le dengan dada yang lapang...kalau awak menyokong puak2 ni, bermakna anda menyokong kegiatan tidak bermoral mereka..

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 3:24 PTG

tak tumbuh tidaklah melata..tak sungguh tidaklah mengata..dah mmg dia dlm video tu..kt mahkamah, boleh la cakap video tu besi..tp kt rakyat, TIDAK BOLEHHH..rakyat tau nk menilai nya..dalil akal xboleh nk d tipu..aku pun dh try xnk cye, tp akal aku tetap cye yg pelaku tu 'Stopa'..sorry

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 3:25 PTG

tak tumbuh tidaklah melata..tak sungguh tidaklah mengata..dah mmg dia dlm video tu..kt mahkamah, boleh la cakap video tu besi..tp kt rakyat, TIDAK BOLEHHH..rakyat tau nk menilai nya..dalil akal xboleh nk d tipu..aku pun dh try xnk cye, tp akal aku tetap cye yg pelaku tu 'Stopa'..sorry

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 3:39 PTG

puak2 pakatan nih, kalau Stopa kongkek depan mata dia pun dia kata umno yang fitnah. itulah banyak sangat iklan ubat kuat kat harakah.

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 4:06 PTG

APA? UMPORNO? GILA SEX?

WOI PENCACAI PR YANG BANGANG. YANG MAIN AKA SEX TU ORANG UMNO KE? ITU PEMIMPIN TERTINGGI PARTI ISLAM YANG MENGAKU LEBIH BERIMAN DARI ORANG LAIN TUUUUU...IMAN SETEBAL THARIQ TUUUUU... TAK SABAR TUNGGU 3MEI..DIA NAK MENGAKU ATAU NAK TUNJUK ITU ISTERI DIA KE...RAKYAT NAK BUKTI.

JADI SIAPA YANG PORNO SEKARANG? JANGAN JADI BODOH LA MACAI2 PR OOOOI

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 4:38 PTG

hahaha....mana puak pembangkang nie...ahhh.. aku nak tau juga ape lagi yang boleh dye bangkang....ayat lama.. umno x de kerja lain asyik sex ye....??/
Pelik bunyi nya...yang wat parti lain yang kena umno...aku rasa nak tergelak pulak....hahahah...

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 5:04 PTG

tolonggg sikit eh...asal ada pendedahan video seks je palit kat UMNO...Palit kat BN..pastu label macam2..ckp berdosa besar la..fitnah la..pernah ke korang terfikir yang kalau mmg iyea itu Stopa (tgk pon dah tahu..)yg korang nafikan..dan orang mcm tu jgk yg korang angkat jadi pemimpin parti Islam (kononnya)..korang sedar tak itu pon berdosa? lbh teruk dari Rosmah yg korang letak hukum sebagai berdosa besar sbb tak pakai tudung tu? ni lah dia otak pembangkang..bangkai kuman seberang laut nampak clear..spender gajah terserkup atas kepala sendiri pon tak perasan..

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 5:06 PTG

Stopa anu kecikkk! Pompuan tuh siap bley maen sms n bc ujang lg. Kahkahhhh. Stopa2, sanggup ko tipu pngikut ko yg junjung ko da mcm taraf Pope! Kahkahhh, bgunlaa org pas weyy! Pmimpin korg pon xkn lpas dr way dose!

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 6:22 PTG

allah akan balas setiap apa perbuatan kite didunia in... azab allah sgt pedih... jika benar dia lakukan akan terima lh azabnya di sana akan terpaparlh flash back setiap perbuatan kite... biar allah saja yg menghukum...

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 8:15 PTG

Aku nakk masuk passs..tolong! Camne aku nak idup mcm stopa ali ni. Duit kaya raya. Jadi pemimpin pas mewah. Bole bela gundik lagi buat penyedap. Simpan kondo mewah. Gundik pakai keta mahal. Elaun lagi. Tu baru gundik. Kau pikir je la stopa masyuk brape?? Korang semua jgn hipokrit laa. Dpt bahan sedap dgn kaya mcm stopa pun entah simpan berderet gundik kan? Sapa tak nak woiii

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 8:22 PTG

Astaghfirullah. Bwk ngucap. Ikut pas sesat, ya dorang mewah. Ya dorang enjoy haram. tapi mewah juga dosa zina tu

ELDIFASO berkata... 30 April 2013 11:07 PTG

MASALH PENGIKUT PAS NIE SATU JE..TAKSUB...KALAU NAK KIRA DOSA ZINA TU SEBESAR BESAR DOSA...TAPI YELA..DAH TAKSUB...MACAM TU LA...MUNGKIN DIORANG INGT PAS NIE AGAMA KOT..RINDUNYA AKU DGN ZAMAN PAS BAWAH ARWAH FADIL NOR,,,KALAU LAH DIA HIDUP LAGI...MESTI DIA SEDIH PAS SEKARANG....AL FATIHAH

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:42 PTG

Mussaffa Ali..Setiausaha Agung Pas Pusat, Bukan nya menegakkan Islam dan Hukum Hudud..Tapi..Menegakkan LANCAU dgn Perempuan Simpanan. Minta PAS beli Batu 1 Lori besar buat REJAM Stopa Ali.

Tanpa Nama berkata... 30 April 2013 11:42 PTG

arab pompuan ni .


buat rakan2 yg masih dalam PAS , PKR (melayu islam) , sedarlah . inilah rupa sebenar pemimpin yg kalian sajungi . Ini kebenaran yg Allah bagi kita tengok , untuk kita lihat , bertindak dan memohon perlindungan darinya . Jangan sesekali mempersoalkan , itu BESI , tak boleh jadi bukti atau saksi takde , tak boleh buat kes di mahkamah . PETUNJUK dari Allah , hanya dia yg tahu , akan di datangkan di dalam pelbagai bentuk , mengikut kemahuannya . Bukan tahap akal fikiran kita , manusia yang hina ini , mempertikaikan apa yg telah DIA tunjukkan kepada kita sekarang . SEDARLAH WAHAI RAKAN-RAKANKU DI DALAM PAS & PKR (melayu islam ) , Anda telah ditipu cukup lama & diperkudakan oleh manusia2 seperti mustafa ali ini , demi kepuasan diri mereka sahaja . FIKIRLAH !!!

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 12:51 PG

Aku pun nak masuk PAS laa kalau camni hahahahha........ kalau kena org lain cepat jer suruh sumpah lah aper lah .... kena batang hidung sendiri , i serah kat lawyer ..... Taubat laaaa weiiiiiii .... kubur pun dah kata mari...Nak menipu pun agak agak lahh .... Suami saya tak pakai seluar dalam ......arr ko jawab laaa nanti .... Pas Pkr DAP( Lancau ) Bullshit jer semua tu...Isu Tabung Memali arr yg paling aku sedih kan sekali ... Duit anak yatim tu ...aduyaiiiiii ...Untuk yang fanatik sangat PAS tu try baca buku Kafir Kah Aku by Cikgu NON Al afgan ( ahli PAS seumur hidup tu ) org yg juga siap nak bunuh Tun M lagi hanya kerana PAS ...setakat macai bawahan yg dk berjuang tak tau pape ni tak bley blahhh...Baca dan nilai sendiri adakah PAS itu betul atau dah semakin sesat...

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 8:26 PG

Parti PAS tak sesat, dasar perjuangan dia sememangnya menuju ke arah Isalam yang hakiki. NAMUN.. oelh kerana wujudnya individu dan golongan yang bertuhankan SYAITAN dalam PARTI PAS ini, menyebabkan Perjuangan PAS terus tersasr dan hancur, Ulama banyak diketepikan, individu yang menegakkan Islam dihalau macam anjing. Jika kepala dah penuh dengan hasad dengki dan ketamakkan nak kuasa macam inilah jadinya. Perjuangan Islam hancur.. Penyokong PAS yang sejati perlu segera bertindak jika anda sayanglan PARTI anda.. jgn ikut pemimpin yang berlagak baik walhal bertopengkan SYAITAN!!!

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 9:22 PG

BERZINA ADALAH AMALAN BIASA AHLI-AHLI PAS...SEBAB IA PERKARA KECIK SAJA (TOK GURU HADI AWANG KATA HARI TU). BUKAN DOSA BESAR KEPADA PARTI AHLI SYURGA NI....

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 10:39 PG

Korang tak thu apa umno buat so diam

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 10:58 PG

Jangan Saman Spenda Aku

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 10:58 PG

Spenda Aku Yang Bersalah

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 10:59 PG

Spendamu Spendaku Jua

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 12:34 PTG

burit ketat, pandai main skill atas, lebih lama bnding dgn skil stopa, huwaaaaaashakhakhakssss

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 12:50 PTG

stopa ali: ni semua konspirasi spenda saya ngan umno!

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 3:05 PTG

sejarah membuktikan jatuhnya seseorg pemimpin itu kerana 3W iaitu Wanita, Wang, Wain (arak)....puak2 hamPAS x sedaq2 lagi kerrrr......tok guru x sebut kot dlm ceramah2......lu pikiq la sendriiii.....

Tanpa Nama berkata... 1 Mei 2013 9:35 PTG

Aku juga nak jadi pemimpin pas. Macam mana caranya kena melapor kat Nik ajis ke atau hadi atau stopa. Aku teringin nak simpan pempoan yang cantik2 juga. Banyak duit dan dapat beli kondo untuk awek2 aku. Ada sapa2 dalam pas yang boleh tolong aku ka. sebab aku dengar pemimpin mereka ini seperti mat sabu,ustaz2 mereka dan stopa yang terbaru ada skandal dengan betina

Tanpa Nama berkata... 2 Mei 2013 1:10 PG

BODOH BETUL ORANG UMNO NI.....KERJA TONTON VIDEO SEKS.....BANGANG...

Tanpa Nama berkata... 2 Mei 2013 9:08 PG

Bodoh betul orang PAS ni...Kerja Buat Video Seks...Bangang...amacam ok tak

Tanpa Nama berkata... 2 Mei 2013 10:42 PG

2 mei 09.08 pg....TERBAIK BROOOO!!!!!

Tanpa Nama berkata... 2 Mei 2013 8:00 PTG

Stopa Ali yang sedap-sedap main UMNO pulak yang dipersalahkan..Itulah salah satu ciri-ciri pemimpin kesukaan yahudi..yahudi mana mau pemimpin yang bersih dan bermoral..yang bersih dan bermoral ditendang, yang tidak bermoral dijulang..

Tanpa Nama berkata... 4 Mei 2013 2:29 PG

aku nak masuk politik jugak la... jadi billionaire macam taib mahmud, pastu simpan pompuan macam stopa

Tanpa Nama berkata... 4 Mei 2013 8:09 PTG

Orang PAS memang ler camni..bila terbukti aje pemimpin depa tuh terang2 buat maksiat, mula la nak buka dalil jgn aibkan, jgn malukan sesama ISLAM...sedangkan pandai la pulak depa mengkafirkan orang UMNO..

Ini mmg ciri2 munafik. sesungguh nya di laknati Allah SWT

Mmg jalan paling senang ialah bawa aja Al Quran ketika Stopa nih buat kenyataan dan suruh dia bersumpah depan orang ramai. Aku tak heran jika dia berani bersumpah sebab hukum berzina ketika orang tuh dah ada laki atau bini ialah rejam hingga mati..ke orang PAS sendiri dah tak caya dengan Hudud? Di dunia mmg boleh lepas..tunggu ajela di akhirat nanti.

Hanya Allah yg lebih mengetahui..

Tanpa Nama berkata... 5 Mei 2013 9:48 PG

Beauty & the Beast.
Penyedap PAS - ini lah yang di laung laungkan oleh ularmak PAS.
Syaitan yang bertopeng baik.

Tanpa Nama berkata... 5 Mei 2013 11:43 PG

laa ni la kena buat hukum hudud....kita tgk sapa yg nk kena rejam dgn selori batu

Tanpa Nama berkata... 6 Mei 2013 12:10 PG

aku pun heran gak ngan pemimpin2 pas ni, klau video seks tentang ahli mereka...langsung x boleh terima sbb x bermata,x brmulut x bertelinga lah....tp klau video tntang kes amah dera anak majikan,boleh pulak diterima dimahkamah dan dijatuhkan hukuman..aku pun pelik la..tolong la fikir dengan akal yang ALLAH berikan kepada kita dengan sebaik2 yang mungkin...bukan nak memfitnah,tapi fikirlah dengan cara yang rasional...Wallahualam...

Tanpa Nama berkata... 12 Mei 2013 4:17 PTG

Aku kenal pempuan tu.....semoga Allah beri hidayah pada pengikut PAS...pemimpin kamu x maksum. Tukar stopa...situa kutok.

tanpa nama berkata... 23 Jun 2013 8:52 PG

tidak beradab bangat ...................................................................................................................................................................

tanpa nama berkata... 23 Jun 2013 8:53 PG

tidak beradab buangat..............................................................

Catat Ulasan