Selasa, 5 Mac 2013

Update Lahad Datu: Semboyan JIHAD PAS akhirnya berbunyi!

 
Akhirnya, siren JIHAD PAS berbunyi juga. Walaupun agak terlewat kerana OPS Sulu semakin menghampiri penghujungnya, namun niat yang "ikhlas" itu yang patut kita puji.
 


 
 
Sebagai menyahut seruan Ketua Pemudanya, maka jentera PAS seluruh negara kini bersiap sedia dengan segala aset perang mereka dan hanya menantikan sahaja saat kerahan ke barisan hadapan!

 
 
Malah Tuan Guru Presiden sendiri sedia untuk mengikut berJIHAD di Lahad Datu. Minta pembaca jangan ketawa kerana ini bukan satu sandiwara politik PAS semata-mata, bahkan Dewan Pemuda dan unit komandonya, Unit Amal PAS pernah membuktikan yang mereka sanggup mati katak di atas jalanraya demi JIHAD untuk Ambiga!
 
 


 
 
 
Cuma satu sahaja soalan kami di Mymassa: Nanti JIHADnya menentang penceroboh itukah atau pihak berkuasa?
 


7 comments:

Tanpa Nama berkata... 5 Mac 2013 4:29 PTG

Syabas. Tapi baru kena asap dengan bahan kimia pun dah terkincit2 lari. Bole ke? Buat lawak la diorang ni.

Tanpa Nama berkata... 5 Mac 2013 4:40 PTG

Bole caya ke diorang ni, kang tiba-tiba join Sultan Sulu tu pulak nak KOkan BN

Tanpa Nama berkata... 5 Mac 2013 4:56 PTG

Disergah dek Kapal Sink pun dh terdiam!!!..Ni plk disergah dek Jamalul Kiram Singh...tak terkencing2 ke nanti???

Anaksi A. berkata... 5 Mac 2013 5:45 PTG

aik pandai pula cakap 'tindakan tertakluk kpd kebenaran dan arahan kerajaan'

masa bersih dulu, tidak pula ikut arahan dan kebanaran. knp tdak pergi gempur saja macam yg kamu buat time bersih dulu

Tanpa Nama berkata... 5 Mac 2013 6:07 PTG

InsyaAllah... moga hati kita bersatu dengan ikhlas.

Tanpa Nama berkata... 5 Mac 2013 9:35 PTG

UMNO jugalah yg batulnya berjuang utk agama, bangsa dan negara.PAS,DAP dan PKR tu sekadr bunge2 kembang penyeri taman je...ha!ha!...buat lawak pulak Pemuda PAS nih!

Tanpa Nama berkata... 6 Mac 2013 1:53 PTG

hahaha...lawak lawak...ada pulak statement 'tindakan tertakluk kpd kebenaran dan arahan kerajaan'....bodoh bahlul tantawi!

Catat Ulasan