Khamis, 7 Mac 2013

Terkini Dari Lahad Datu : Pasukan Yang Bersedia Tempur Pengganas Sulu.

Gambar dari sumber kami di Lahad Datu.Bergetar hati MyMassa tengok parajurit kita. Bagaimanakah perasaan bekas-bekas Jeneral yang masuk PKR boleh tuduh macam-macam kat parajurit kita? Lebih bangang bila bekas Panglima Tentera Darat ini menyamakan kes Lahad Datu dengan kes Sauk?Kenapalah Komunis tak tembak korang dulu. Bila dah tua nak mampos masih nak susahkan orang lain. Sepatutnya semua rakyat bersatu menyokong pasukan keselamatan kita.

*Susah bila dah jadi pembangkang. Asyik membangkang tak kira tempat.

4 comments:

mnorkembalak berkata... 7 Mac 2013 12:46 PTG

Sebuah portal tempatan yang saya pautkan artikelnya didalam blog saya yang saya anggap artikel tersebut sebuah artikel yang terbodoh dalam sejarah di abad ini. Ada lagi yang lebih malang sebuah blogger pro kerajaan BN juga menyiarkan dan turut bersetuju dengan pandangan bodoh mereka.

Mereka anggap OPS Daulat tersebut sebagai satu kerja mudah dan seolah-olah memperlekehkan operasi tersebut, jika mereka mopping lantai rumah mereka juga bukan lah sesuatu kerja yang mudah, kerana kemungkinan masalah ada dimana-manaPasukan Keselamatan Kita tidak

Tanpa Nama berkata... 7 Mac 2013 1:14 PTG

KOMUNIS PUN TAU BILA DIA PENCEN DIA AKN JOIN KOMUNIS

Tanpa Nama berkata... 7 Mac 2013 2:10 PTG

MACAI-MACAI INILAH SEBENAR-BENARNYA MEMBUKA RUANG KEPADA PIHAK ASING UNTUK MENGUCAR-KACIRKAN KEAMANAN NEGARA KITA....SEMUA RAHSIA PERTAHANAN NEGARA DALAM PENGETAHUAN MEREKA...KEPADA PIHAK BERKUASA SILA SENARAIKAN MEREKA INI DALAM SENARAI NAMA MEREKA YANG PERLU DISIASAT....JIKA BENAR HUMBANKAN KE PENJARA BERSAMA NUWAR, TIAN CHUA DAN JEFRY KITINGAN....HIDUP MALAYSIA, HIDUP NAJIB, HIDUP PIHAK KESELAMATAN NEGARA....KEPADA ALLAH KITA BERSERAH!

Tanpa Nama berkata... 7 Mac 2013 11:33 PTG

Saya tak yakin orang tua tu masuk politik kerana berpegang kpd pendirian.

Mungkin orang tua ni ada masalah kewangan akibat tak bersedia menghadapi hari tua. Selalunya orang yang ada masalah duit sanggup buat apa saja... cakap apa saja asalkan masalah duit boleh selesai.

Boss MBB kan banyak duit.

Catat Ulasan