Sabtu, 2 Mac 2013

PANAS! Keadaan Sabah Makin Tenat. Operasi Anwar Ibrahim Tawan Malaysia Masuk Fasa Kedua. @Lahad Datu

Selepas kejayaan Anwar Ibrahim merancang insiden Lahad Datu bersama Nur Misuari, kini jentera psywar PKR masuk fasa kedua.

Kini geng-geng PKR Sabah telah mula menghasut orang-orang Sulu dan Bajau untuk bangun menggulingkan Kerajaan dalam PRU akan datang.

MEREKA MULA MENGHASUT, SEPERTI HASUTAN INI

Untuk pengetahuan pembaca MyMassa, jumlah etnik Bajau di Sabah adalah 14%. Satu jumlah yang agak besar. Dan pengundi Bajau merupakan penyokong kuat Kerajaan.

Dengan adanya mesej-mesej hasutan seperti ini, maka secara tidak langsung tahap sokongan UMNO dan BN di Sabah boleh berkurangan dengan mendadak.

Itu dari segi psywar. Dalam masa yang sama, proksi Anwar iaitu Nur Misuari meningkatkan tindakan tentera MNLF di Sabah. Dikhabarkan ada kawasan sudah kedengaran insiden tembak menembak.


Ini yang Anwar Ibrahim mahu. Menggulingkan kerajaan secara Arab Spring!


ANWAR MEMANG PENGKHIANAT NEGARA, BANGSA DAN AGAMA!!!

*Untuk makluman pembaca, Sultan Sulu tidak mempunyai tentera. 'Tentera' yang menyerang Lahad Datu adalah milik MNLF yang dipimpin Nur Misuari. Anwar Ibrahim mahupun Hishamudin Rais tidak kisah jika Malaysia menjadi seperti Arab Spring yang boleh menyebabkan pertumpahan darah dan kematian. Bagi mereka, kuasa adalah segalanya. 

0 comments:

Catat Ulasan