Selasa, 12 Mac 2013

Insiden Lahad Datu: Gambar Azimat dan Tangkal Penceroh Militan Sulu!

Ini yang mereka katakan Jihad apabila mensyirikkan Allah dengan mempercaiyai tangkal dan azimat kebal? Penceroboh Militan Harus dihapuskan

UPDATE LAHAD DATU: Polis Diraja Malaysia (PRDM) mengeluarkan gambar yang menunjukkan kumpulan pengganas militan menggunakan tangkal dan azimat yang kononnya mampu memberi kekebalan dan kemenangan kepada si pemakai. Namun kebanyakan mereka mati terkena peluru pasukan keselamatan Malaysia

Sultan Palsu AKA Bomoh Pengganas Sulu

4 comments:

Tanpa Nama berkata... 12 Mac 2013 9:07 PTG

mohon kerajaaan malaysia menghalau dan melucutkan kerakyatan keluarga dan keturunan ketua lanun kiram yg berada di sabah.ketua lanun tak sedar diri ni amat berbahaya,kemungkinan besar beliau bleh menpengaruhi kaum keluarga nya di sabah untuk melancarkan peperangan di masa akan datang,kerajaan perlu bertegas demi pengorbanan dan sokongan rakyat dan tentera yg setia menentang lanun bangsat dan keparat,biar dia dan kaum kaum nya di sana merasa bagaimana sakit hati nya kerajaan malaysia terhadap perbuatan laknat lanun keparat ni.

Tanpa Nama berkata... 15 Mac 2013 6:53 PTG

Saya dari keturunan suluk, tapi saya bukan pengganas, malah tidak juga mengamalkan amalan seperti Tanpa Nama nyatakan... jadi jangan kerana marahkan nyamuk, kelambu dibakar...bukan kah itu bodoh namanya ?

MymassaVoice berkata... 15 Mac 2013 6:59 PTG

Terima kasih tanpa nama di atas. MyMassa dah buang komen yang menyinggung perasaan keturunan Suluk. Baca artikel-artikel MyMassa yang lain bahawa keturunan Suluk bukan seperti keluarga Kiram.

Tanpa Nama berkata... 15 Mac 2013 7:10 PTG


Terima kasih kepada MymassaVoice atas keprihatinan pihak tuan....

Catat Ulasan