Khamis, 21 Februari 2013

Eksklusif MyMassa: Bukti pengikut DAP cuba bunuh umat Islam ketika solat didedahkan!


Beberapa hari lepas, berita ini menggemparkan kita. Namun kami percaya masih ramai yang tidak mengetahui kisah sebenar di sebalik kes tembakan ini.
 
Tanpa diduga, lewat petang semalam, seorang pembaca kami (yang kami percaya mempunyai hubungan dengan pihak berkuasa) telah mengirimkan kepada kami email istimewa yang mempunyai maklumat ekslusif berhubung kejadian di atas. Mungkin bagi kebanyakan orang, kejadian di atas mungkin satu kemalangan yang tidak disengajakan, yang mungkin juga berpunca daripada perbuatan anak-anak muda yang nakal.
 
Namun inilah kebenarannya:
 
 
Orang bukan Islam yang tinggal di Taman Aman Perdana (terletak di sempadan DUN Sementa dan Meru - pecahan kaum M: 50%, C: 45%, I: 5%) yang merupakan kawasan elit dan separuh elit tidak setuju dengan laungan azan subuh dari surau taman tersebut. Tindakan pertama mereka pada Januari yang lalu adalah dengan memberi amaran agar memperlahankan laungan azan pada waktu subuh namun tidak di endahkan oleh pengerusi surau tindakan seterusnya dengan menabur paku di pintu pagar masuk ke surau dan kejadian terbaru pada 18.02.2013 Isnin selepas solat magrib sebutir peluru telah di tembak hala ke surau dan menembusi dinding cermin surau dan terkena pada rehal yang di susun di dinding tersebut dan di hadapan rehal itu adalah isteri kepada bekas ketua polis negara Tun Bakri Omar dalam keadaan jemaah kelam kabut untuk melihat apa yang berlaku, satu lagi das tembakan di lepaskan dan mengenai cermin tingkap surau, selang beberapa minit di lepaskan satu lagi das tembakan dengan menggunakan peluru penabur ke arah surau tersebut.. tiada yang cedera dalam kejadian tersebut.. satu laporan polis telah di buat oleh pengerusi surau dan pihak forensik IPK Selangor telah datang untuk menyiasat kejadian tersebut. Walaupun surau tersebut mempunyai 6 unit cctv tetapi tidak dapat melihat mereka yang melakukan perkara tersebut.
 
 
Berdasarkan kepada maklumat di atas, kita pastinya dapat meneka siapa yang menjadi dalang dalam kejadian di atas bukan?!! Nampaknya mereka kini bukan setakat berani memperlekeh agama dan bangsa kita, malah semakin tidak takut untuk MEMBUNUH, lebih dahsyat, ketika sedang beribadat pula!
 
Itu belum lagi dapat memerintah Malaysia. Agaknya kalau berjaya ke Putrajaya, sudah tentu ramai orang Islam kena sembelih ketika sedang solat, kerana mengganggu waktu tidur mereka!
 
Betullah seperti yang pernah diperkatakan, mereka inilah kaum YAHUDI TIMUR. Hanya Yahudi-Zionis sahaja yang boleh membunuh umat Islam ketika saat mereka sedang menghambakan diri kepada Allah SWT. Nasib baiklah tiada siapa yang tercedera. Dan seperti biasa, pihak berkuasa cuba untuk menutup perkara ini atas alasan menjaga ketenteraman awam dan hubungan kaum.
 
Tetapi kami pasti masih ada yang mahukan perkara ini dapat sampai ke pengetahuan rakyat, terutamanya orang Islam agar tidak silap memilih ketika PRU nanti. Ingatlah wahai sahabat seakidahku sekalian, 'mereka' kini begitu yakin yang peluang mereka untuk merampas kuasa politik dari tangan orang Islam di negara ini adalah yang paling baik pada PRU akan datang, kerana melihatkan perpecahan orang Melayu-Islam akibat kekeliruan dan fitnah adu domba yang semakin menjadi-jadi berpunca daripada boneka mereka sendiri yang kononnya berjuang atas dasar agama.
 
Jangan salah langkah kawan-kawan, sayangilah masa depan anak cucu kita! Undi kita penentu masa depan Islam dan bangsa Melayu!

4 comments:

Tanpa Nama berkata... 21 Februari 2013 2:03 PTG

Dah wajib angkat senjata dah ni

Tanpa Nama berkata... 21 Februari 2013 7:31 PTG

Sampai bila la kita bangsa Melayu dan Orang Islam penduduk majoriti nak bersikap apologetic?

Saya bukan nak kita angkat senjata. Saya ada ramai kawan dari kaum Cina yang faham bab azan ni. Growing up in the 70's dan 80's dalam masyarakat majmuk, tak pernah sekalipun kawan2 non-muslim saya bersungut pasal azan. Mereka juga membesar dengan mendengar azan. Tapi kenapa sejak DAP mula 'diminati' oleh melayu-lupa-diri, wujud golongan Cina yang bongkak dan tak sedar diri ni?

Kata blogger Helen Ang, kebanyakan DAP leaders beragama Kristian.. LGE, Teresa Kok, Ronnie Liu, Hannah Yeoh begitu juga Chua Jui Meng (PKR). Malah mereka ni bukan setakat penganut kristian malah jenis yg rajin bagi tazkirah kat church (kira macam ustaz dan ustazah kristian laa).

So... undi PR bermakna undi kristian! (ironinya jumlah penganut kristian di Malaysia ni seciput aje banding dgn jumlah kita orang ISLAM!

Dah tiba masa kita orang Islam nyatakan kedudukan kita, kedudukan Islam dan kedudukan mereka di bumi Malaysia. Kalau tak boleh terima, boleh belah.

-bekas penyokong PAS

Tanpa Nama berkata... 22 Februari 2013 2:25 PG

Mana Lim Kit Siang?
Tak tweet lagi ke cakap Selangor dah tak aman?

Tanpa Nama berkata... 25 Februari 2013 1:20 PTG

BUKAN LIM KIT SIAL KER???..SEBAB KERBAU PENDEK HARAM JADAH SEKOR TU MEMANG SIAL DARI DULU DAN SELAMANYA...

Catat Ulasan