Isnin, 31 Disember 2012

PAS mahu keluar dari DAP?!


Tahniah kerana anda menyedari, Lim Guan Eng itu keparat yang bertopengkan manusia. Syaitan yang berbau hamis. Hina keji, pemusnah Islam, merencat bangsa Melayu. Lim Guan Eng harus ditolak.

Namun yang tak sedap, kenapa berhimpun di tempat pelajar belajar? Jgn libatkan mereka dengan politikus PAS, jgn meraih simpati murahan pelajar. Dan harus diingat jgnlah berhimpun dan berdemo di Masjid di Rumah Allah s.w.t. Menganggu umat sekitar kawasan serta mukim itu beribadah. Jgn amalkan demo, elakkan keganasan, tidak pernah dalam sejarah Islam yang benar tanpa pengaruh Syiah, kita berdemonstrasi haram, kerana ia menggalakkan keganasan.

sumber : http://aloqlaloq.blogspot.com/2012/12/himpunan-oren-bertukar-anti-lge.html

2 comments:

Tanpa Nama berkata... 31 Disember 2012 11:25 PG

akhirnya PAS sedar bahawa bukan mereka yang berjaya mentarbiahkan DAP... tetapi sebaliknya DAP yang berjaya mentarbiah PAS... Nga Ko Ham (DAP) bagi ceramah siap baca ayat Quran.. lebai2 bangang PAS kata "TAKEBEER"... meletakkan kesucian ayat Quran di tapak kaki... bodoh...

Tanpa Nama berkata... 31 Disember 2012 2:38 PTG

Nak demo, pergilah ke Pejabat Guan Eng. Buat Demo kat masjid buat apa? Guan Eng bukan gi masjid! Bodoh tak sudah puak puak ni!

Catat Ulasan