Sabtu, 22 Disember 2012

Panas! Gambar ini boleh menyebabkan @NikAbdulAziz masuk ICU lagi!!!

 
 
Nik Aziz buat kesekian kalinya melabelkan UMNO sebagai mungkar. Maka WAJIB kepada dirinya untuk terus bertanding dalam PRU akan datang bagi melawan UMNO, walaupun sedar dirinya telah tua ganyut dan tunggu masa hendak mampus!
 
Persoalannya: Kalau Nik Aziz kata UMNO mungkar kerana ada dasar KEBANGSAAN-nya, maka apakah pula kedudukan DAP?!! Karpal jelas terang-terangan menentang Hudud dan hukum Islam. Jadi mengapa PAS boleh memilih orang kafir yang menolak Islam berbanding saudara seagama hanya kerana mempunyai nama Kebangsaan pada parti?!!
 
Itulah corak pemikiran yang cuba diterapkan oleh PAS kepada para penganutnya. CETEK lagi DANGKAL. Wajib lawan UMNO kerana ada KEBANGSAAN pada parti, tetapi WAJIB undi PAS kerana ada nama ISLAM pada parti. Walaupun jelas parti ISLE tersebut tidak lebih hanyalah boneka keldai tunggangan kepada abang besar pakatan, iaitu DAP.
 
Menariknya, apabila PAS tunduk kepada DAP dalam isu sekecil salun (undang-undang yang telah didukung oleh parti tersebut selama lebih 20 tahun di Kelantan), terfikirlah kita adakah mereka mampu mendaulatkan Islam setelah Pakatan memerintah negara kelak?!! Ini adalah kerana PAS lebih gentarkan pemimpin OKU DAP daripada Allah SWT itu sendiri!
 
Dan apakah pula nasibnya para "syuhada" yang gugur akibat amanat di bawah ini?!!
 


 
 
Kepada ekstremis khawarij PAS yang gemar menggelar dan mencaci maki sesama Islam, tetapi kecut telur kepada kafir, bacalah berita FB di bawah ini. Kami hendak tanya, adakah semua jemaah sekolah pondok di bawah ini beserta para ulama' dan mursyid mereka telah menjadi kafir mungkar hanya kerana mereka berjemaah berimamkan Timbalan Presiden UMNO?!!
 
Atau ini satu petanda jelas (yang gagal PAS nampak, alhamdulillah), bahawa golongan ilmuan agama sudah mulai meninggalkan PAS?!! Anda nilaikanlah sendiri. 
 
Tentu ramai di kalangan kita yang masih ingat gelaran MAT SEMBAB, dan kata-kata "pemimpin UMNO mana boleh jadi imam, nak baca Al-Quran pun tidak pandai!" ?!! Sekarang hendak kata apa lagi?!!  
 
 
 
Sebelum ini, penganut-penganut Pas selalu mnghentam UMNO kononnya pemimpin-pemimpin UMNO tak boleh jadi imam. Kelmarin, sempena lawatan TPM ke Sekolah Pondok Pak Ya di Padang Lumat, Yan, Kedah, Timbalan Presiden UMNO merangkap Timbalan Perdana Menteri telah mengimamkan solat maghrib di surau Pondok Pak Ya yang merupakan sebuah sekolah pondok yang sangat terkenal di bumi Kedah kerana banyak melahirkan para ilmuan Islam. 
 
Lebih menarik lagi, bekas Timbalan Pesuruhjaya Pas Kedah iaitu Datuk Hj Mohd Muslim b. Othman (no 1) serta mantan Ketua Pemuda Pas Kedah yg kini mnjadi Setiausaha Lembaga Tadbir Pondok Pak Ya iaitu Ustaz Najib Fahmi b. Yahya serta para pengetua sekolah agama rakyat dan maahad tahfiz seluruh Kedah dn pelajar-pelajar Pondok Pak Ya turut mnjadi makmum. Jadi kepada penganut-penganut Pas sekalian,
 
"Maaf la noo...bukannya kami nak riak tapi gambar ini dikeluarkan bagi menangkis tohmahan kalian yg selalu memfitnah kononnya para pemimpin UMNO tidak boleh menjadi imam solat..."
 
Kelmarin Tan Sri Muhyiddin sudah buktikan yang tohmahan penganut-penganut ajaran Pas itu adalah fitnah semata. INGAT PAS INGAT FITNAH!!! - Aktivis Umno Pekan Naka II

1 comments:

Tanpa Nama berkata... 23 Disember 2012 5:54 PTG

amik link share !!!!!
hahaha asal bukan abu

Catat Ulasan