Sabtu, 1 Disember 2012

HANGAT! Garuda Dibaham Harimau Malaya!Baru sebentar tadi Harimau Malaya mengalahkan Garuda 2 berbalas 0. MyMassa melihat perlawanan ini dari rumah saja, tetapi tetap memberi sokongan padu kepada team Malaysia! MyMassa amat berbangga dengan prestasi yang ditunjukkan oleh anak buah Rajagopal! Masa pertama menunjukkan lebih banyak aksi berbanding masa kedua.


MyMassa gemar melihat gaya permainan Wan Zack Haikal yang tenang apabila menggelecek bola, di samping tendangan padu yang sering mengejutkan pihak lawan. Tetapi bagi MyMassa, malam ini adalah malam Mahali Jusuli. Menjaringkan satu goal dan amat ampuh menjadi benteng serangan pihak lawan. kombinasi Mahali dan Wan Zack betul-betul menjadi pada malam ini.

Perjuangan belum selesai, pusingan kalah mati akan menjadi ujian getir buat Harimau Malaya apabila ditentukan akan bertemu Thailand di separuh akhir nanti. Rakyat Malaysia perlu sentiasa dibelakang Rajagopal dan anak buahnya. InsyaAllah Malaysia pasti mempertahankan kejuaraan untuk kali kedua berturut-turut!

Aummmmmmmmmm!!!!!!!!

Pasangan duo yang mantap-Mahali dan Wan Zack!
5 comments:

Tanpa Nama berkata... 2 Disember 2012 1:28 PG

Sungguh tragis sekali. Tak sampai hati aku melihat harimau membaham garuda!

Tanpa Nama berkata... 2 Disember 2012 1:48 PG

INDOG!!!!!!! LOSooosssEEEEeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hakakhakhakahak!! pegi bancur simen la!!!!!!!!!

Yati-Bakery berkata... 2 Disember 2012 7:33 PG

Tahniah pasukan Malaysia dari Yati-bakery.....
http://yati-bakery.blogspot.com

Tanpa Nama berkata... 2 Disember 2012 8:19 PG

Tahniah Malaysia...Tq Datuk Raja, biasalah macam filem tamil, hero mesti kalah dulu lepas tu baru menang bergaya dei...dushum, dushum...yet anachellom!

jie berkata... 2 Disember 2012 1:59 PTG

tahniah harimau malaya. teruskan momentum semangat juang yang ada ini. kalau berterusan begini tidak kira siapa lawan pasti bukan satu ketakutan lagi buat harimau malaya. semoga Allah sentiasa menolong harimau malaya di perlawanan seterusnya. InsyaAllah

Catat Ulasan