Khamis, 29 November 2012

Serius! Gadis dara berbogel depan Pavillion! #harimaumalaya

Tahniah Harimau Malaya! Perlawanan semalam memang hebat apabila Harimau Malaya menunjukkan taringnya membelasah Laos dengan jaringan 4-1. Tetapi di sebalik kemenangan itu, kecoh satu Malaysia apabila seorang pengguna facebook membuat status kontroversi. 

"Kalau lah Malaysia menang lawan Laos malam ni Aku berani bogel lah depan Pavillion" - Itulah ungkapan dan janji seorang gadis di Facebook yang dikenali sebagai Hazwani Syamimi III. Pengakuan bodoh daripada gadis ini akhirnya memakan diri sendiri apabila dikerjakan secara beramai-ramai menuntut dia menunaikan janji bogelnya.


Boleh tahan jugak awek ni. Tapi sayang otak mereng. Spesis Nurul Izzah!

MyMassa fikir pengguna facebook seperti gadis ini sebenarnya hanya nak cari perhatian saja. Kes dia lebih kurang macam Johari pain yang berani nak kerat KO** kalau pandalela menang. 


spesis Anwar Ibrahim.


Ayuh rakyat Malaysia beramai-ramai penuhkan Stadium National Bukit Jalil 1 Disember ini. Suka atau tidak, Malaysia perlu menang melawan Indonesia untuk mara ke pusingan kalah mati. Go Harimau Malaya! Malaysia Boleh! AuMmMMMmMMMmMmMM
Harimau Malaya Bakal Membaham Garuda!

8 comments:

Tanpa Nama berkata... 29 November 2012 9:49 PG

bogel bogel bogel bogel!

Tanpa Nama berkata... 29 November 2012 9:56 PG

mcm mane ko tau die masih dara lg mymassa? wkwkw

Tanpa Nama berkata... 29 November 2012 10:23 PG

Cepat sangat pandang rendah. Dah tak sabar2 nak berbogel ke?

Tanpa Nama berkata... 29 November 2012 12:20 PTG

HAH..APA LAGI? PEGI LA BOGEL..BOGEL HABIS TAU..

ADA JUGAK MAMAT NAK POTONG KOTEY SELAIN JOHARI PAIN TU..CARIK DIA SMP DAPAT..

NI SEMUA SPESIES MANUSIA TAKDE OTAK..CAKAP TAKBUR NAK BUAT ITU INI...BILA DAH TERKENA...SENYAP SUNYI...TAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTT

abe berkata... 29 November 2012 4:29 PTG

suka nengok ilustrasi harimau melaya mamah garuda...lebih tengok ilustrasi ni daripada nengok si wazwani ni berbogel... bukan apa..budak ni kecik lagi.."papan sekeping" jer tu..

Tanpa Nama berkata... 2 Disember 2012 6:33 PG

maksud potong tote tu die nak sunat la.. selame ni die tkut, bile dah mng die pon semangat la...hehe

Tanpa Nama berkata... 2 Disember 2012 11:35 PTG

Bogel la..apa lg.

Tanpa Nama berkata... 8 Jun 2013 12:20 PG

tahkannnnnn.......tahhhhhh.......hiya hiya ponnnnnn.......

Catat Ulasan