Rabu, 28 November 2012

#PAU2012 Panas!: Gangster bikin kacau PAU2012

Sedang perwakilan mendengar taklimat khas daripada Presiden UMNO Datuk Seri Najib Tun Razak, di luar dewan kecoh dengan kehadiran gangster yang tidak berupa gangster yang mungkin sekali diupah pihak Pembangkang untuk membuat hiruk pikuk dan onar di luar dewan Perhimpunan Agung UMNO 2012 yang bermula pada 26 November 2012.

Jelasmenunjukkan mereka ini tidak mempunyai adab, masuk tempat orang untuk menganggu program yang sedang berlangsung, tanpa mempunyai pas media atau apa-apa sekalipon hatta pas katering sekalipun. Mereka ini berbekalkan kamera, suara yang bingit, wajah yang mencuka, menuntut pelbagai hak tidak munasabah. 

Sedangkan mereka ini yang mungkin sekali dibelakangi Pihak Pembangkang, telah berkali-kali mengadakan demonstrasi haram. Mungkin sekali apa yang ingin dicapai oleh mereka disini ialah ingin mencari publisiti murahan, menunjukkan muka di laman sesawang dan akhbar. 

Jadi MyMassa tunaikan hajat mereka, inilah wajah-wajah gangster tak rupa gangster tersebut.










Kalau mahu menuntut sesuatu, bukankah Pembangkang menyediakan platform demonstrasi haram, program hiruk pikuk, dibanjiri keganasan, seksualiti serta provokasi. Mereka ini sepatutnya pergi ke demonstrasi haram tersebut seperti Bersih 1 2 3, Anti-Lynas Communism Green Long March Walk, dan pelbagai lagi. Bukannya membikin onar di Perhimpunan Agung UMNO.

Credit to: Jawa Bernam, Jiwa Paradox, Jejarikami

Sekian dari MyMassa melaporkan dari Perhimpunan Agung UMNO 2012

4 comments:

Tanpa Nama berkata... 28 November 2012 2:45 PTG

geng bengong baso celako gangu hidup orang melayu dipwtc..... baik mung gih mapuh lagi baik

Tanpa Nama berkata... 28 November 2012 3:05 PTG

Apa pula reaksi Pemuda UMNO? Ini mcm sudah lebih...kasi taruk 1 kali.

Tanpa Nama berkata... 28 November 2012 4:56 PTG

Geng R = Rogol, Robek, Rosak ni bodo macam lembu tak boleh nak diajar. Inilah banyak makan hasil makan duit haram DAP, duit hasil gadai harta pada jafir harbi dan duit kutipan derma yang orang sebenarnya tak reda nak bagi. Kalau duit pun dah haram, buat kerja pun mesti yang haram jugak perangai pun macam haram jadah. Memang dasar anak haram peliharaan tok guru sesat N.ajis.

Tanpa Nama berkata... 29 November 2012 1:23 PTG

entahh la..baik ganggu org melayu dari ganggu org islam..


Catat Ulasan