Rabu, 21 November 2012

Eksklusif: Bukti Pas Parti Munafik didedahkan!


Terbukti sudah Pas adalah sebuah Parti Munafik. Selama ini, pemimpin-pemimpin PAS menggunakan politik talam dua muka. Isu doa kehancuran UMNO oleh PAS telah menelanjangkan lagi wajah sebenar kemunafikan parti yang menggunakan nama Islam hanya untuk kepentingan politik.


Dalam doa yang dibacakan oleh adik kepada Mursyidal Am PAS, Nik Razi menuduh UMNO menjual aset negara kepada Singapura dengan mengambil contoh Pulau Batu Putih. Adakah Nik Razi sudah nyanyuk atau tidak mampu berfikir dengan baik? Inilah akibatnya jika malas membaca.(isu Pulau Batu selanjutnya di sini). Pemimpin keras kepala, pendapat proffesional ahli dalam PAS sendiri mengenai isu Lynas juga ditolak mentah-mentah.

Tidak ada isu penjualan Pulau Batu Putih ini. MyMassa fikir Nik Razi harus bertaubat kerana doanya itu juga boleh dikategorikan sebagai fitnah! Apabila mengaitkan Singapura, Nik Razi tidak sedar abangnya, Nik Aziz Nik Mat berkawan baik dengan Lee Kuan Yew, Pengasas Parti Sosialis PAP. Kasihan Nik Aziz, Tembelang talam dua muka PAS dipecahkan oleh adik sendiri!

Apa yang MyMassa ingin katakan, ternyata doa Nik Razi menghancurkan UMNO sebenarnya telah berbalik kepada PAS sendiri. Satu persatu pekung mereka terbuka. Rakyat Malaysia akhirnya melihat wajah sebenar PAS yang buruk lagi menjelikkan. Orang-orang Melayu khususnya telah sedar PAS adalah sebuah parti yang membawa perpecahan kepada kaum Melayu. Tidak hairanlah lakonan mereka ibarat pelakon lima bintang apabila bersemuka dengan rakyat.
5 comments:

Tanpa Nama berkata... 22 November 2012 10:47 PG

Bila banjir besar di Kelantan nanti kita akan melihat termakbulnya doa puak-puak PAS ini diterbalikkan ke atas mereka...

Banjir besar Nabi Noh akan kena pada mereka, air laut bergelora akan membanjiri Kelantan hingga habis tenggelam segala harta benda pencacai dan KERAjaan PAS sepertimana tenggelamnya harta Qarun dan Firaun. Inilah akibat kezaliman N.Ajis menganiaya rakyat Kelantan selama 22 tahun PAS memerintah. Akhirnya N.ajis tua kutuk ini akan mati penuh kehinaan seperti Namrud.

Tanpa Nama berkata... 23 November 2012 10:46 PG

Semoga Allah swt memberi pembalasan seberat2nye kpd puak khawarij ini sebgi satu amaran...!! Amin...

Tanpa Nama berkata... 23 November 2012 11:55 PG

Kalaulah kerajaan BN ni zalim xder der dibagi peruntukan beratus juta untuk membangunkan kelantan...mungkin kerana inilah rakyat kelantan masih memilih pas kerana mereka sedar bahawa kerajaan Bn tetap akan bagi mereka duit dan pembangunan walaupun ditolak dalam pilihanraya.

akuji berkata... 24 November 2012 11:04 PG

Telah terbukti: Islam lemah kerana pengikutnya dipecahbelahkan oleh mainan Syaitan.

Tanpa Nama berkata... 29 November 2012 1:53 PTG

hahahahahahaha...klakar gak entry nie..
yg duk komen pown bnyak merapu.mana isinya ?
mana faktanya ? korang nie buat malu parti kita ja.
nanti puak2 dia tengok cmna.duk marah merapu ikut nafsu hancur lar,
biarlah diorang nk uat apa pown,asalkan kita nie berani kerna benar,takot kerna salah..tunjukan kita nie parti matang.dan hebat !!!
allahuakhbar !!!

Catat Ulasan