Selasa, 18 September 2012

@NgehKooHam kata pertahankan Rasulullah SAW membuang masa. PAS macamana?!!


Apa masalahnya kalau KJ sebagai orang Islam, bersuara mengajak saudara seagamanya sendiri untuk bangkit membantah sebuah filem yang menghina junjungan kita Nabi Muhammad SAW?!! Cuba kalau KJ dan UMNO senyap sahaja, sudah tentu puak-puak kahak hijau PAS akan kita itulah buktinya UMNO menolak Islam bukan?!!

Dan inilah orangnya yang akan dilantik sebagai Menteri Kabinet jika fuckatan berjaya merampas kuasa Putarajaya. Apa akan jadi kepada Malaysia sebagai salah sebuah negara Islam anggota OIC jika pentadbirannya tidak peduli akan nasib Islam dan umatnya di seluruh dunia?!!

Dan timbul juga persoalan sekiranya cina hamsap ini menjadi Menteri dan berkuasa kelak, adakah kahak hijau PAS akan berani bangkit melawannya jika cina laknat ini suruh mereka duduk diam-diam dan tidak bantah penghinaan dan penindasan terhadap Islam?!! Kalau tengok masa 11 bulan di Perak dahulu, teori ini memang tidak mustahil.

Lagipun, bukannya KJ suruh orang Islam turun ke atas jalanraya dan buat huru-hara di Kedutaan US macam pengganas BERSIH. Malah dia tidak suruh bunuh orang Kristian pun. Jadi apa masalahnya dengan Ngeh ini?!!

Adakah kerana filem tersebut memenuhi hasrat evangelis-evangelis DAP seperti beliau, Teresa Kok, dan Guan Eng untuk meletakkan Islam itu sehina-hinanya di mata rakyat?!! Ini PAS kena tanya sendiri kepada rakan sefuckatan mereka.

Ada berani?!!
 

3 comments:

Tanpa Nama berkata... 18 September 2012 8:48 PTG

Masuk PR yg xdpt projek says : PASrah + PK.Rongeng sebangsa senegara sejiwa takut pada biaDAP yg lebih mengusai mereka kerana dikawal kariPAP utk mengula rakyat Malaysia.

Tanpa Nama berkata... 18 September 2012 11:51 PTG

Mn juak2 PAS? XKan xberani tegur? Bodoh...

Tanpa Nama berkata... 19 September 2012 9:45 PG

PAS HANYA ANJING DAP..ANJING MANA BERANI TEGUR TUANNYA..KECUALILAH ANJING ITU MEROYAN LEPAS MELAHIRKAN ANAK...KAH KAH KAH

Catat Ulasan