Khamis, 20 September 2012

@NgehKooHam kata @KhairyKJ dan @ZambryAbdKadir OTAK Low Standard?!!

 
Pagi-pagi tadi kami ada tunjukkan satu gambar budak CINA pro DAP yang begitu bangga memijak gambar pemimpin Islam tertinggi negara. Kali ini kami hendak tunjukkan pula apa reaksi balas Ngeh ketika diasak orang ramai kerana memperlekehkan sensitiviti umat Islam apabila Rasulullah SAW dihina sebegitu rupa.
 
Tetapi sebelum itu, kami hendak bertanya kepada anda, rasa-rasanya apa yang akan Ngeh jawab berhubung isu ini?!! Semalam bos besarnya a.k.a Tokong Lim Guan Eng ambil pendekatan berdolak-dalik dengan bertanya kembali (ala Anu Ghirah Tuhan style) kepada wartawan mana bukti Ngeh memperlekeh sentimen umat Islam. Beliau kata beliau mahu berlaku adil kepada Ngeh.
 
Tetapi tidak pula disebut mahu berlaku adil kepad umat Islam yang merupakan majoriti rakyat Malaysia. Nampak tidak betapa angkuhnya pemimpin-pemimpin evangelis Kristian Komunis DAP ini?!!
 
Ini semua kerana mereka tahu dan sedar yang apa jua yang mereka lakukan, PAS pasti akan menjadi benteng "Melayu" untuk mempertahankan mereka! Paling tidak pun mengelirukan sebahagian orang Melayu yang ianya bukan agenda ummah, tetapi agenda UMNO untuk memastikan suara umat Islam tidak akan dapat bersatu!
 
Dan disebabkan kerana itulah, jawapan Ngeh, bekas budak penghantar makanan kepada pak ciknya (Chin Peng), berbunyi lebih angkuh dan memaki pemimpin Islam lagi! Sikit pun tiada rasa salah. 
 
 
 
Apakah kini tiba masanya anasir-anasir Al-Qaeda menyusup masuk ke Malaysia, (lagi pun ISA sudah tiada) untuk mengajar kafir-kafir laknat DAP ini semua?!! Yalah, hendak harapkan orang Islam di Malaysia, semuanya hanya pentingkan dan diri dan tidak bersatu lagi!!!
 
Jadi, apa pendapat anda?!!
  

4 comments:

Tanpa Nama berkata... 20 September 2012 1:08 PTG

cina haram jadah ni dah terlalu banyak makan babi!!..tu pasal otak dia dah penuh dengan virus nipah..tak boleh nak fikir yang mana bodoh yang mana cerdik!!!...jadi tak perlu nak ambik pusing dengan ZOMBIE pemakan babi haram jadah ni!!..lagi banyak dia cakap semua keluar dari najis babi yang dia makan!!

Tanpa Nama berkata... 20 September 2012 1:13 PTG

babi haram jadah punya nangoi ko- ham(babi) actually that your name anyway!!

ABE berkata... 20 September 2012 2:33 PTG

apa laa...anda semua hanya pandai bercakap jer...APA TINDAKAN KITA JIKA PERKARA BEGINI BELANJUTAN???? MASIH RELA ISLAM DIPERMAINKAN!!!!!! APA GUNA SEKADAR BERPARANGKAN KOMPUTER MENGUTUK TINDAKAN MEREKA!!!!!!KLU SEKADAR MENGUTUK PON TAK ADA GUNA...BUAT TAMBAH DOSA KERING JER....TERFIKIR JUGA BAHAWA TINDAKAN AL-QAEDA ADA RASIONAL JIKA ISLAM TERUS DIHINA OLEH BUKAN ISLAM!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata... 20 September 2012 2:49 PTG

KAFIR NI TAKKAN TAKUT PUNYA..ORANG2 PAS AKAN CUCI TAIK DIA NANTI. TAK PERCAYA? TUNGGU JE..AKAN ADA YANG BACKING NANTI..

Catat Ulasan