Isnin, 24 September 2012

Gambar Nenen Besor Sebelah Akibat Terkena Penyakit Tian Chua?

Entri kali ini khas untuk rakan blog MyMassa, BESOR SEBELAH (http://besorsebelah.blogspot.com/) sebab dalam gambar ni jelas BESOR SEBELAH. Kalau cakap dengan peminat kereta, mereka akan cakap balancing dah lari. Mungkin blogger Besor Sebelah boleh tolong buat balancing kot.


Gambar ni MyMassa dapat dari blog Pilihan Anda (http://pilihan-anda.blogspot.com/2012/09/gambar-uppsvictoria-secret-membuatkan.html). Menurut blog tersebut, gambar model yang berlakon filem TRANSFORMER ini telah terlebih edit sehingga menyebabkan ianya besor sebelah.

Gambar yang diedit oleh Tian Chua.

Bila cerita edit mengedit, teringat pulak MyMassa kepada bekas blogger pembangkang yang kini bergelar YB iaitu Tian Chua yang pernah mengedit gambar Altantuya.


Lepas dikantoikan oleh orang ramai, akhirnya Tian Chua mengaku dia edit gambar tu sebab suka-suka. Namun tiada permohonan maaf dari Tian Chua.

Yang peliknya dengan Tian Chua ni, bila dia bercakap bohong (seperti super impose gambar Altantuya), penyokong dan pencacai pembangkang percaya cerita tersebut. Sampaikan di setiap ceramah pembangkang mesti akan menggunakan modal Altantuya.

Tapi bila Tian Chua cakap benda benar dengan gambar yang tak diedit, bahawa Anwar Ibrahim menggunakan JET MEWAH untuk berkempen, pencacai pembangkang macam AmenoWorld boleh tak percaya pulak?

Entri blog AmenoWorld yang menafikan berita Anwar Ibrahim naik jet

Mati-mati si pencacai ni menafikan fakta ini dan tuduh ianya adalah fitnah dari pihak UMNO. Apa kejadahnya UMNO nak buat fitnah kalau Tian Chua sendiri yang letak kat page dia sendiri!!!




Kesian MyMassa tengok pencacai-pencacai yang terlebih minum air kencing Anwar Ibrahim macam AmenoWorld, Milosuam dll. Bila Tian Chua menipu, diorang percaya. Tapi bila Tian Chua cakap benar, mereka pulak menolaknya mentah-mentah.

*Dah macam cerita Pendekar Bujang Lapok la pulak. Ini betul-betul, bukan cobaan...


2 comments:

Tanpa Nama berkata... 25 September 2012 12:13 PG

ni bukan cobaan, ni otak biol

besorsebelah berkata... 28 September 2012 10:22 PTG

asal ada komponen sx dlm juak juak cai ni...di situ ada BesorSebelah...NE#%$ tu nk balancing kena masuk jet dulu masuk guna tabung ayam...

Catat Ulasan