Isnin, 24 September 2012

Cubaan bunuh KP UMNO Kepong. 13 Mei bakal berulang?!!

 
Ganas. Memang ganas puak-puak DAP sekarang ini. Main tikam-tikam, sembelih-sembelih sahaja kalau tidak puas hati.
 
Yang belah kita, hina Rasulullah SAW pun setakat boleh marah sahaja. Kalau di Pakistan, dah lama Ngeh Koo Ham bercerai kepala daripada badan kena roadside bom.
 
Kenapa kami kata ini semua kerja samseng DAP? Nilaikanlah sendiri, beliau merupakan KP UMNO di Kepong yang merupakan kubu kuat DAP semenjak merdeka. Bukan senang hendak jadi KP di kawasan DAP yang bukan tempat UMNO bertanding pun.
 
Kalau tidak percaya, tanyalah KP Seputeh. Beliau yang berhadapan dengan GIANT DAP Teresa KOK sentiasa mendapat ancaman daripada chauvinis tegar DAP yang menguasai kongsi-kongsi gelap di kawasan itu.
 
Mengikut rekod, Datuk Norizan ini adalah seorang yang sangat VOKAL melanyak DAP dan fuckatan. Ingat lagi kes Adam Adli hampir kena penampar Jepun di Balai Polis dahulu?!! Hah, itu semua budak-budak Datuk Norizanlah itu. Dan dalam UMNO KL, beliau merupakan antara dua KP UMNO yang begitu lantang dan vokal selain KP Seputeh. 
 
Jadi, tidak hairanlah beliau diserang sebegini. Sebabnya kelompok berani mati yang diketuai beliau dalam UMNO memang begitu memberikan kesan kepada samseng-samseng fuckatan!
 
Dan kalau dilihat sejarah, beliau juga pernah membuat headline apabila menentang pelantikan Ezam Mad Nor sebagai senator baru-baru ini.
 
Namun, kalau nak diikutkan, KP Seputeh lebih halus serangannya. Habis terbogel agenda mengkristiankan penduduk Islam Seputeh oleh Teresa KOK apabila beliau mendedahkan pergerakan misionari yang sangat aktif di sana.
 
Apakah selepas ini beliau pula menjadi sasaran?!! Apa-apa pun marilah sama-sama kita doakan agar pahlawan UMNO seperti Datuk Norizan ini selamat dan cepat sembuh. Orang Melayu dan UMNO sangat-sangat memerlukan manusia berani seperti beliau.
 
* 13 Mei bermula apabila samseng DAP cuba menyerang anggota Polis lalu ditembak mati. Mayat mereka kemudiannya diusung ke seluruh KL. Adakah sejarah akan berulang?!!

6 comments:

Tanpa Nama berkata... 24 September 2012 2:20 PTG

Mari lah kita sama2 doakan agar dia selamat dan segera sembuh.Nak tahu gak sape dalang nye.Tentang Adam Adli tu..memang pipi dia dah rasa penampar drp Sdr Ruslan masa kat depan balai dulu bukan lg hampir terkena...memang dah kena.Penampar kedua yg miss ckit.Sdr Ruslan bertindak sendirian,dia bukan budak sesiapa.

Tanpa Nama berkata... 24 September 2012 8:17 PTG

Mmg Respect la org cam dia...

Alias Bin Hasan berkata... 24 September 2012 8:49 PTG

Salam semua...

Siapa yang tikam??? Polis dah tau ke???

Tanpa Nama berkata... 26 September 2012 12:26 PG

hebat lu punya siasatan...malu la PDRM sbb lu lebih dulu tau sapa yg buat semua ni. KGB dgn CIA mesti respek gila la kat lu cai

BOSS/// berkata... 26 September 2012 7:02 PTG

AL-FATIHAH buat timbalan ketua umno bahagian kepong

Tanpa Nama berkata... 27 September 2012 8:40 PG

Hidup melayu..!!

Buy Chinesse Last...

Utamakan dulu Melayu dalam semua perkara especially beli belah.. Kalau dah takde baru pegi kedai cina. Amalkan. Insya-Allah ekonomi melayu boleh bangun. Ingat!! Kita 70% buying power.

Catat Ulasan