Khamis, 20 September 2012

Apa pendapat @HishammuddinH2O bila tengok sepupunya DS @NajibRazak diperlakukan seperti ini?!!

Kredit kepada JawaBer6
 
 
Seekor lagi CINA bangsat hasil benih HARAM DAP memijak gambar pemimpin ISLAM MELAYU! Apa perasaan korang semua bila tengok kapir laknat yang tidak tahu cebok berak ini pijak gambar pemimpin Islam kita?!!
 
Tapi apa boleh buatkan?!! Kalau ada yang kena tangkap sebelum ini pun boleh jadi cerita lain. Sampaikan boleh simpati itu U-Turn balik kepada yang KURANG AJAR!!!
 
Dan ini semua merupakan rentetan penghinaan yang tidak berkesudahan ke atas orang Melayu oleh Cina-Cina pro-DAP yang semakin hari semakin SIAL!!! Sedihnya, apabila bukti-bukti ini dilemparkan ke muka melayu-melayu PR, mereka hanya akan menyalahkan kembali UMNO bagi menjustifikasikan tindakan rakan pakatan mereka sendiri ini!
 
Adakah melayu-melayu seperti ini yang kita hendak sandarkan harapan untuk membela nasib anak-anak kita kelak?!!
 
 
 
 
Kalau bukan hasil didikan parti evangelis Komunis Kristian, maka siapa lagi?!! Realitinya, mereka semakin berani menghina dan memijak bangsa kita secara terang-terangan kerana mereka tahu yang kita kini begitu lemah akibat berpecah-belah!
 
Adakah ini semua berlaku ketika UMNO sedang kuat atau ketika PKR dan PAS begitu asyik bersekongkol dengan DAP?!!
 
Muhasabah dan fikir-fikirkanlah...3 comments:

Tanpa Nama berkata... 20 September 2012 9:47 PG

Betul betul betul.

Malas nak komen banyak buat sakitkan hati je.

Tanpa Nama berkata... 20 September 2012 12:59 PTG

MEREKA MEMANG SIAL DAN AKAN TERUS SIAL MACAM SIAL CINA DAPig HARAM JADAH NI DISEBABKAN TERDAPAT MELAYU SIAL YANG BERSEKONGKOL DENGAN KAPIR BABI LAKNAT SIAL SIAL..JADI KALAU DAH SIAL, MEMANG HARAM JADAH SIAL SAMPAI BILA2...TENGOK MUKA SIAL2 DALAM DAPIG TU..MAU PANGKAH LAGI KER DALAM PILIHANRAYA NANTI??? ATAU TENGOK MUKA SIAL SIAL DALAM MCA DAN GERAKAN TU PUN MAU PANGKAH LAGI KE DALAM PILIHANRAYA NANTI???...HARAM JADAH BETUL KOMUNIS BABI NI!!!

Tanpa Nama berkata... 20 September 2012 3:35 PTG

INILAH ANTARA WAJAH2 KAFIRUN YANG BERJAYA DITARBIYAH OLEH PAS...BUKANNYA SEMAKIN BAIK TETAPI SEMAKIN KURANG AJAR!!!

GAMBAR KAFIR MUKA ALA-ALA GAY KAT ATAS SEKALI TU BERNAMA SHAUN TAN AKA SYAI TAN..

Catat Ulasan