Rabu, 1 Ogos 2012

Santai Pagi : Bukti Lebai PAS Sanggup Tukar Jantina Demi Abby Abadi.

Isu penamatan kontrak Abby Abadi telah diambil kesempatan oleh penyokong pembangkang untuk mempopularkan lagi selebriti pujaan lebai PAS.

Untuk tujuan itu, satu Facebook Page untuk memboikot syarikat Tudung yang menamatkan kontrak dengan Abby telah diwujudkan.



MyMassa cuba terjah FB tersebut dan apa yang MyMassa jumpa amat-amat mengejutkan!

80% daripada yang like FB tersebut adalah lelaki penyokong PAS!!!!

Antara jantan-jantan PAS yang like page tersebut.

Setakat awal pagi MyMassa tengok, hampir 8,000 individu yang like page tersebut.

Yang MyMassa pelik, page tersebut suruh boikot jenama tudung tetapi yang nak boikot tu majoritinya pak lebai PAS. Apa kaitannya jantan-jantan PAS ni dengan TUDUNG?

Kalau diorang bagi alasan kononnya akan boikot untuk pasangan, usah dok membohong la. Cuba check kat kedai tudung, ada tak lelaki beli tudung untuk pasangannya? Takdak bro.

Sebenarnya jantan-jantan PAS ni nak wujudkan ABBY ABADI FAN CLUB. Tetapi kalau diorang buat macam tu, kantoi la dengan isteri masing-masing. Jadi untuk cover the story, maka FB page ni jadi galang gantinya. Cuba tengok antara jantan gatal PAS yang turut serta like page tersebut.


Nama pun dah tipikal penganut PAS yang tak boleh lari dari iklan ubat kuat di Harakah.

Untuk merasionalkan posting ini, MyMassa tepekkan page dari syarikat yang cuba diboikot oleh jantan-jantan PAS.


Yang like page ini lebih daripada 100 ribu dan hampir ke semuanya adalah wanita.

Kepada pemilik syarikat ini, jangan risau dengan ugutan terbaru pembangkang. Yang minat Abby Abadi sekarang ni kebanyakannya lelaki gatal dari PAS. Kalau anda ambil teruskan kontrak dengan Abby memang rugi sebab perempuan pun dah menyampah dengan perangai merenyam Abby sejak dihimpit lebai PAS. Sampai boleh buat kenyataan nak kahwin dengan ustaz la pulak!

Abby ni elok buat produk baru keluaran PAS, Instant Ustazah. Baru dua hari pakai tudung dah boleh jadi ustazah.



Confirm terhangat di pasaran  diborong oleh lebai-lebai PAS.


*Cuba korang tengok senarai yang like page boikot Al Humaira tu. Ada tak friendlist korang yang lelaki tapi boikot tudung. Hehe.

1 comments:

Tanpa Nama berkata... 2 Ogos 2012 11:55 PG

lawak tol pic maggi abby abadi nih

Catat Ulasan