Rabu, 1 Ogos 2012

Produk Terbaru PKR Selangor, Air Mineral Dari Lombong Untuk Atasi Masalah Air.Produk terhebat keluaran Kerajaan Selangor.

MyMassa pernah mengulas bagaimana Selangor membeli LOMBONG untuk projek ini.

Ini adalah lombong yang dibeli oleh Kerajaan Selangor dengan harga RM87.7 juta.Lombong ini terletak di Danau Putra. Menurut maklumat yang MyMassa terima, kedalaman lombong ini mencecah 80 - 100 kaki bersamaan dengan bangunan 8 tingkat.

Pembelian lombong ini bertepatan dengan cadangan Kerajaan Selangor mahu memproses bekalan air terawat dari lombong.
http://mymassa.blogspot.com/2012/07/panas-kerajaan-selangor-beli-lombong.html

Untuk pembaca yang mungkin terlepas, MyMassa juga pernah membongkar betapa bahayanya lombong di Selangor yang mempunyai radionuklid (adik beradik radioaktif).

Dan ini pula penemuan hasil kajian tersebut.


 
Menurut kajian tersebut, air lombong di Selangor mempunyai logam-logam berat. Apa yang lebih mengejutkan adalah AIR LOMBONG DI SELANGOR JUGA MEMPUNYAI UNSUR RADIONUKLID!


Adakah Kerajaan PKR mahu membunuh rakyat Selangor dengan memberikan air berperisa RADIONUKLID seperti Thorium dan Uranium? Bukankah Kerajaan Selangor telah berpakat dengan Anti Lynas dan sanggup menaja gerakan tersebut untuk memastikan Kilang Lynas di Pahang ditutup? Kalau benar Kerajaan Selangor peka dengan RADIOAKTIF, kenapa mereka mahu beri rakyat Selangor minum air yang mempunyai radioaktif????

MyMassa tinggalkan kajian penuh UKM di sini. Anda boleh baca kajian tersebut dengan klik imej di bawah.
http://mymassa.blogspot.com/2012/05/gempar-kajian-ilmiah-ukm-buktikan-air.html

Adakah rakyat Selangor sanggup tunggu sehingga air lombong benar-benar digunakan apabila terdesak nanti!!!?


*Air lombong memang penuh MINERAL (Thorium dan uranium pun ada). Jangan lupa beli AIR MINERAL cap MATA DAJAL.


1 comments:

Tanpa Nama berkata... 1 Ogos 2012 11:29 PG

tak perlu nak dihuraikan apa kandungan yang terdapat alam air lombong tersebut,kerana khalid berahim terlalau bodoh untuk menerimanya.....biarlah saya syorkan pada pada khalid berahim......MELANCAP JE LAH.......KALAU NAK AIR.

Catat Ulasan