Rabu, 25 Julai 2012

Subhanallah! Musibah Allah SWT ke atas masjid PAS?!!MUSIBAT - Bila Masjid Yang Menjadi Pentas Politik Pemimpin Kafir Harbi Ditengelami Air... Tazkirah Ramadhan KHAS Ahlol Ahlol Tolol PAS...!!!

Inilah dia BALA yang diturunkan oleh Allah swt terhadap DOSA Kafir Harbi Xavier Jeyakumar yang diarahkan oleh PAS Kota Raja untuk menyampaikan TAZKIRAH Ramadhan pada bulan tahun 2009...

Azabnya masih dirasai sehingga ke malam ini, sudah 3 malam teraweh jemaah Masjid Ar Rahimiah menanggung siksa kepayahan tidak boleh lagi menunaikan solat di dewan utama masjid berkenaan.

Beberapa bulan yang lalu, "bencana banjir" yang menimpa masjid ini menimbulkan rasa pelik keseluruhan penduduk serta jemaah Masjid Ar Rahimiah kerana kedudukan posisinya diatas bukit iaitu Bukit Lipat Kajang mana mungkin menanggung kesan banjir ini...?

Sedangkan Hospital Tengku Ampuan Rahimah yang bertentangan di kedudukan lebih rendah tidak mengalami banjir...!

Apakah yang berlaku ini sebagai tanda kemurkaan Allah terhadap pimpinan PAS Kota Raja yang sanggup menyundalkan agama islam demi kepentingan politik bangang mereka sehingga tergamak membenarkan Xavier wakil rakyat DUN Sri Andalas memijak-mijak tempat sujud disaf hadapan masjid...?

Ramai yang tidak tahu hakikat bahawa Yb PKR ini dirumahnya ada membela 3 ekor anjing German Shepherd..., tapak kakinya itu pula dibenarkan oleh pimpinan PAS untuk memijak tempat sujud solat jemaah masjid.

PAS FOR ALL...!!! -
http://wizuraikota.blogspot.com/2012/07/pentas-politik-pemimpin-kafir-harbi.html


3 comments:

Aliffnajmi berkata... 25 Julai 2012 4:05 PTG

Kubah masjid runtuh kat Padang Pauh, Kelantan dibulan mulia ni jugak diharap dpt menyedarkan penganut2 PAS tentang betapa 'bersungguh2nya' PAS membela Islam.

Tanpa Nama berkata... 26 Julai 2012 3:44 PTG

Xavier Jeyakumar ni dahulu memang tak suka keislaman dan kemelayuan...dia nak push ke arah bangsa malaysia/pluralisme. Alih-alih bui ceramah ramadan pulak.

gapo dio nih

Tanpa Nama berkata... 29 Julai 2012 4:05 PTG

Inilah manusia yang ketika lahir dahulu, punya ibu bapa yang meyakini bahawa tuhan itu berbadan warna biru dan punya lapan tangan dan bermuka serta berbelalai gajah.

Apabila dia dewasa dia menganut ugama yang wajib mempercayai bahawa tuhan itu membuntingkan Maryam maka keluarlah Yesu sebagai anak tuhan.

Ugama dia memerlukan bahawa hanya kristian saja boleh masuk neraka. Iqtiqad orang2 yang sepenganut dengan dia berbeza dari yang percaya Muhammad itu Nabi palsu hinggalah Muhammad itu dibakar dalam neraka, wa'Iyazubillah.

Dia percaya Islam itu ugama palsu.


Nah sekarang orang beriktikad begini meminjak saf2 para muslimin bersujud dan menyampaikan Tazkirah. Kalau ini semua bukan bala dari Allah, tak tahu lah.

Pak Cat

Catat Ulasan