Selasa, 17 Julai 2012

Jahanam! Siapa Berani Superimpose Gambar Nik Aziz Sembah Diri Sendiri Ni?

Isu gambar Nik Aziz meletakkan gambarnya sedang menangis dalam pejabatnya telah diperkatakan oleh beberapa blog.



Namun di sebalik gambar menangis tersebut ada lagi rahsia yang terkandung dalam foto yang disebarkan oleh blog-blog pembangkang ketika kehadiran Abby Abadi ke pejabat Nik Aziz.

Cuba perhatikan objek dalam bulatan merah. Tidakkah ianya adalah SEJADAH. Jika benar ianya sejadah, kenapa sejadah tersebut mengadap gambar Nik Aziz yang sedang menangis?


 


Adakah benar Nik Aziz bersolat mengadap gambarnya yang sedang menangis atau pun ada pihak tertentu yang super imposekan sejadah tersebut untuk kenakan Nik Aziz?

MyMassa buat kenyataan begini kerana pencacai pembangkang sudah pasti akan menidakkan kebenaran dan menuduh ianya kerja pihak lawan.

Jika benar ianya super impose, siapakah yang begitu hebat yang boleh super imposekan setiap gambar ini ada sejadah yang mengadap gambar Nik Aziz.


*Orang letak gambar dirinya yang sedang menangis dalam pejabat mungkin mengalami masalah otak. Tetapi kalau ......... mengadap dirinya sendiri, taktau la nak cakap apa lagi.

22 comments:

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 2:38 PTG

Nik ajis kan tuhan.hanya dia ja tau siapa yang masuk syurga..janji pangkah passs

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 2:39 PTG

Tok guru takjub terhadap 'nabi N.ajis' tu beb....

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 3:09 PTG

Assalamualaikum,

Sekadar peringatan bagi yang lupa." Wahai orang-orang yang beriman hendaklah kamu jadi orang-orang yang selalu menegakkan (kebenaran) karena Allah, menjadi saksi dengan adil. Dan janganlah sekali-kali kebencianmu terhadap sesuatu kaum, mendorong kamu untuk berlaku tidak adil. Berlaku adillah, karena adil itu lebih dekat kepada takwa. Dan bertakwalah kepada Allah, sesungguhnya Allah Maha Mengetahui apa yang kamu kerjakan" –(Al-Maidah: 8).
Berhati-hati dengan komen dan posting yang dihantar kerana ianya akan menjadi persaksian-mu di padang Mahsyar kelak.

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 3:45 PTG

kiblat belah mana?

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 3:56 PTG

kenapa nak ada gambar muka sendiri kat pejabat pulak????....nyanyuk dah orang tua ni...

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 4:35 PTG

Tolong la ambil Jenfer Lopez..aku nak dtg dengar ceramah diaaa...

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 4:36 PTG

biar btul tuk2 guru.......

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 4:41 PTG

klau kita dah x betul,Jgn TaRiK oRg lain iKut Kita SaMA...KES Niaya niii.

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 4:42 PTG

Yelahh sejadah dia tepat menghala ke arah gambar! HAHAHA. Apa nak jd tok guru ni.. Solat ngadap frame gambar manusia!!!

Panglima Harimau berkata... 17 Julai 2012 7:21 PTG

Assalamualaikum..
Salam 1 Malaysia dan salam perjuangan..
Mohon pautkan blog Panglima di blog MyMASSA..

yat qhulu II berkata... 17 Julai 2012 8:01 PTG

abby trima rasuah wei dr nik aziz....

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 9:43 PTG

Melihat ramai yang taksub kepadanya maka empunya diri lupa yang ia pun manusia biasa. Minta jangan dia mengistiharkan dirinya imam mahadi lak. Yang musykil nya pejabat yang besar tu tak ada surau ke?

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 10:30 PTG

tak baik memperkatakan orang....kita tak tahu lagi kebenarannya....u all pernah masuk office dia ke...

feeza berkata... 18 Julai 2012 9:29 PG

mungkin bila dia solat , gambar tu ditelangkupkan. maka tidaklah dia mengadap gambar...saya yakin dia tahu apa nak buat bila solat.

Abdul Malik Rahimi berkata... 18 Julai 2012 12:00 PTG

Guano Tok Guru lagu nih dok cover line pulok.nih bgamba nok banggo wi hadioh sokmo..rakyat klate susoh x kesoh x peduli..yg abby pulok kalu paka tudung sbb nk cari keredhaan ALLAH..alhamduLILLAH la kawen ucapke..kalu nk glamer smato2..lupoke la demo nok jumpo syorgo..ore tau backgron demo weh..

Tanpa Nama berkata... 18 Julai 2012 4:10 PTG

ko penah masuk pej dia ke.....
ko tahu mana dia solat ikut arah gambar...
umh ko tak de ko ltk gmbr ko ke.....
BUSUK NYA HATI....BERTOBAT LER....

Tanpa Nama berkata... 18 Julai 2012 7:46 PTG

Gambar tu penunjuk kiblat ke syurga Pork Nick.....

Tanpa Nama berkata... 18 Julai 2012 11:53 PTG

abby...nik ajis dah kasi quraan sbg tanda dah jd ahli pas...baca quraan tu...jgn x bca...tp smpt ke bc..asik g ceramah aje...

Tanpa Nama berkata... 19 Julai 2012 12:18 PTG

mengelabah la blog ni....hal pic tu pun nak kecoh...jgn nak mengelabah sgt le...puuiiihhh kaki ampu

Tanpa Nama berkata... 20 Julai 2012 6:10 PG

Wali Selipar nyayok!

Tanpa Nama berkata... 24 Julai 2012 11:29 PG

Ulamak Muda Umno ckp kne selidik dulu apa yg dipaparkan dlm Blog.jgn terus hentam je... siapalah kita...dunia dh akhir zaman Artis dipuji Ulama' diHINA....

bedal berkata... 24 Julai 2012 5:15 PTG

kalau ya pun nak kutuk, jangan sampai buat fitnah..

Catat Ulasan