Selasa, 17 Julai 2012

Gambar Kereta Mewah Pemimpin Pembangkang. Penyokong Ternganga

Gambar dari FB.




Jom teka pemimpin dari parti mana ni.

Klue yang MyMassa boleh kongsi, baju yang sama.




*Inilah pemimpin paling suci. Tak pernah pun ambil duit rakyat RM3 billion.

17 comments:

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 11:46 PG

penyekongnya turut bangga diatas kcerdikan pemimpinya menyonglap hingga dapat beli kereta mewah seperti itu.dan pengikutnya sanggup papa asalkan jangan pemimpinya yang papa.

RasyidZamri berkata... 17 Julai 2012 11:59 PG

Salam perjuangan MyMassa..
Harap dapat linkkan blog saya di blog MyMassa..

(Blogger Baru)

MymassaVoice berkata... 17 Julai 2012 12:11 PTG

Saudara Rasyid...blog anda telah MyMassa linkkan. Terima kasih.

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 12:19 PTG

undilah lagi anwar supaya dia boleh songlap lagi duit rakyat pas tu beli lagi kereta mahal mahal...hehehehe..

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 12:35 PTG

Pergh....kira ok jugak lah. Pandai guna duit...walaupun duit songlap. Daripada gunakan untuk bagi kepala pencacai belanja demo je...tapi kepala demo makan tengah , penyokong dapat hampeih.

BUDAK BENTENG berkata... 17 Julai 2012 12:37 PTG

Wah... Tinggi nya taste anwar...

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 12:53 PTG

Teringat lagu Salim.

Suci Dalam Debu.

Tapi setan dua ekor berdebu tebal tak boleh di sucikan lagi.

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 1:32 PTG

Auta punya pemimpin.Sakit belakang pun hilang bila di lepaskan.Kaki putor kehormat.

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 2:08 PTG

Tulunjuk lurus.. kote benkok berkait..

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 2:42 PTG

Macam kete ostad Nasa je...

Tanpa Nama berkata... 17 Julai 2012 4:49 PTG

Aik masyukkk lain kali jumpa aku nak pau lima puluh ringgitlah. Nak suruh aku buat demo sejam pon boleh. Kalau lama sgt sampai 6 jam mcm Bersih itu hari aku mintak tiga ratus... Penat dol menjerit.

Tanpa Nama berkata... 19 Julai 2012 8:27 PTG

dasat la blog ni......

Tanpa Nama berkata... 20 Julai 2012 6:15 PG

ANUwar ada 3 billion, tapi korang yang sokong dan jilat ANUwar dapat apa?!

dapat penat saja!

Tanpa Nama berkata... 24 Julai 2012 12:15 PTG

aku pelik bila kena kat dia orang...
"tu dah rezeki dia ..." " dia ketua..mesti ada kelainan" " baru ada style" hehehehe
bila kena org kerajaan...
"membelakangkan rakyat"... "boros..." "makan duit rakyat"...
Tak pernah bersyukur dengan apa yg dia orang dapat sekarang... ada yang dah ke luar negeri masih, bila balik gaji ribu2 tapi masih tak puas hati dengan kerajaan...
Mungkinkah perasaan benci pada kerajaan yg ditanam sejak sekolah...???

Tanpa Nama berkata... 25 Julai 2012 7:48 PG

mana gmbr anuwar bersma keretanya? itu xle dijadikan bukti lagi

Tanpa Nama berkata... 25 Julai 2012 5:24 PTG

Ini gambar kt airport langkawi.....keta pun keta sewa jer.....

orgTM berkata... 28 Julai 2012 3:36 PTG

Assalamualaikum Tanpa nama semua..
kereta model apa tu..x clear gambarnya..ke mata anna dah rabun..

Catat Ulasan