Khamis, 19 Julai 2012

ABBY ABADI KUAR PAS GARA-GARA RM45JUTA INI

PENYELEWENGAN KOHILAL RM45JUTA AKAN MASUK SPRM

Kira-kira 20,000 ahli Koperasi Al Hilal Berhad (KOHILAL) kini mempersoalkan ke mana perginya wang KOHILAL sebanyak  RM45 juta wang yang mereka laburkan semenjak tahun 1986 hingga 2010.  Sehingga kini pihak KOHILAL masih menyembunyikan diri mereka daripada di tanya akan hal ini.

Abby Abadi dan Bob Lobman yang melihat kebersihan bahagian atas ajer Pas ini mula juga bertanya mengapa sebuah parti yang menggelar diri mereka Islamik sanggup menipubohong ahli-ahlinya dengan melesapkan wang ahli-ahli Pas sejumlah RM45 Juta itu.

Abby Abadi yang masih mentah dalam politik itu tergamam dan terkejut, Bob Lokman terkedu tetapi tidaklah sampai masuk Hospital Kerajaan kali kedua, mereka berdua hilang kata-kata dan mula bertanya kepada pemiumpin-pemimpin PAS ke mana wang itu? Sebagai ibu tunggal, Abby Abadi amat memerlukan wang jika boleh daripada RM45 Juta itu!

Abby Abadi tidak menyangka di dalam PAS rupanya lebih terok dan dasyhat perbuatan dosa-dosa yang tersembunyi, Abby Abadi yang sudah tiada lelaki nak dekat itu masih trauma dan tak dapat melupakan perbuatan suaminya diambik orang  http://mymassa.blogspot.com/2012/07/isu-bini-orang-abby-abady-timbang.html  Rupanya dalam Pas bukan selamat, lagi niaya...
0 comments:

Catat Ulasan