Sabtu, 9 Jun 2012

Bila Anak Papa Hebat Menari


"Nurul Izzah joget dengan laki orang tak salah. Tapi yang tangkap gambar ni yang salah. Ni mesti keje UMNO" jelas Anwar Ibrahim.


*Mohon disebarkan di FB dan twitter.

13 comments:

Tanpa Nama berkata... 9 Jun 2012 1:34 PG

alamak macam hantu jerangkong! jijik, jiiiiiijik.

Tanpa Nama berkata... 9 Jun 2012 7:38 PG

kalau papa hebat, anak mesti hebat, lagi hebat pas mata buta mulut bisu

Tanpa Nama berkata... 12 Jun 2012 1:41 PTG

ape salah nye nak joget..tu kan tarian tradsional..sape3 leh joget...chiwaahh...gelek...gelek..

Tanpa Nama berkata... 13 Jun 2012 12:09 PG

i dont get "Mohon disebarkan di FB dan twitter". y?is it so wrong? dancing in a public event? r they touching? ...

i seriously dont get the need to humiliate others like this..r we that perfect to judge others?

Tanpa Nama berkata... 15 Jun 2012 2:18 PTG

BANGANG.....BAHALUL...kerja nk mfitnah orng je...dh xde isu k smpai joget ni pn jd bahan cerite...mmg tali barut umno/bn btul r...moga allah akn bagi blasan pd orng y sering mfitnah org laen....lawan tetap lawan

MymassaVoice berkata... 15 Jun 2012 3:53 PTG

Untuk dua tanpa nama di atas.

1. Kena sebar kat FB n twitter sebab pembangkang yang buat dulu macam tu. Kami ni hanya ikut cara pembangkang serang pemimpin negara. Gambar DS Noh Omar menari dengan isterinya yang sah pun pembangkang jadikan isu. Takkan gambar Nurul Izzah dan Mansor Othman yang dah sah2 haram tak boleh nak disebarkan?

2. Letak gambar real pun fitnah jugak ke? Itulah mentaliti pembangkang. Tian Chua letak gambar super impose DS Najib n Altantuya 'halal' pulak bagi korang ye. Takkan letak gambar real macam ni atau video romen Anwar Ibrahim 'haram' pulak?

Tanpa Nama berkata... 15 Jun 2012 4:20 PTG

LEPAS NI JOGET NGAN mURSYIDUL pAS LAGI REAALL..

Tanpa Nama berkata... 17 Jun 2012 10:24 PTG

Joget jangan tak joget. Orang lain buat salah kalau kami buat ok! Kalau Umno buat kita hentam kalau kfami buat kita padam!

Tanpa Nama berkata... 18 Jun 2012 11:12 PG

Kalau tak suka baca jangan buka blog,...hehehe.lepas joget diorang ringan-ringan.Nurul tu bila berjoget basah nonok dia tu steeem. Ringan-ringan jer tak salah,kalau salah pun boleh jumpa nik ajis minta ampun..Oleh Spy 007.

Tanpa Nama berkata... 19 Jun 2012 1:47 PG

untuk dapatkan undi, buat apapun sangguup..

Tanpa Nama berkata... 21 Jun 2012 7:25 PG

x seberapa kalau nk banding dgn rosmah laga pipi dgn shah rukh

Tanpa Nama berkata... 23 Jun 2012 1:55 PTG

otak blue je si spy007.... bila ko nk mampuss yee.... x abiss2 umngok ajar ko psl seks ye....isk22.... sian mak bapak ko.... kecik2 xnak mampuss....kekekek

Tanpa Nama berkata... 25 Jun 2012 1:24 PG

la itu pun jadi masalah ke? kesian la blog ni. ,cam pemikiran pas 80-an. jumud sngat. padahaljoget ni budaya kita dulu lagi. hangpa takda modal lain dah ka? asyik2 takutkan melayu... lucah sana sini... kesiankat hangpa. malu. daif. guna la pendekatan positif. tengokla DAP. bacalah sejarah. sedarlah diri weh.

Catat Ulasan