Jumaat, 18 Mei 2012

TERKINI RUMAH AMBIGA: AMBIGA LARI

Rumah  Ambiga Dikunci Rapat, Kereta dibungkus, 4 CCTV dipasang menghala ke pintu pagar.

Itu Gajah menanti KAMBING


CCTV dipasang di sekeliling rumah Ambiga menanti KAMBING petang ini


Atas Pintu ada azimat, hati-hati kamu KAMBING


 No. 67, Jalan Setiakasih 1, Bukit Damansara


Kereta turut dibungkus, jangan usik nooo...ini bukan kereta polis boleh diterbalikkan

Motor pun parking ajer...


Kepada Kumpulan Anak Muda Benci Ambiga (KAMBING) yang bercadang ke rumah Ambiga petang ini, walaupun Ambiga sudah melarikan diri namun hak anda dijamin perlembagaan, meluahkan isi hati anda adalah hak asasi manusia noo...Tapi jangan ler pulak anda bayangkan kawasan dalam rumah tu kawasan Dataran Merdeka pulak yer...Nanti kang jadi naya pulak, Unit Anal baru nampak sorang tengah berjalan...sesat kot...



22 comments:

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 11:51 PG

Tidakkah ramai orang terfikir yang Ambabiga mungkin duduk diam-diam di dalam rumahnya dan sengaja untuk mengelirukan fahaman orang ramai? Atau Ambabiga duduk sewa disebelah rumah atau jirannya. Sudah tentu betina babi jahanam ini mahu sengaja membuat kes besar ke mahkamah dengan menggunakan video CCTV dan menyelamatkan dosa kesalahannya akhirnya untuk mengelakkan pembayaran ganti rugi kepada penjaja yang terlibat. Betina sial ini mesti dipantau habis-habisan supaya dia tidak ada kekuatan lagi hendak menganjur Bershit 4.0.

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 11:52 PG

ya stuju kene ajar betol2 dia, kasi ingat ini bukan Tanah Gujerrratt ini Tanah Melayu!!!

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 12:19 PTG

ha ha ha -.aku suka tgok..biar kita buat dia gila.

usin berkata... 18 Mei 2012 12:21 PTG

mampos aku ketawa. ada pulak ngo baru nama KAMBING!!! hahahaha..terbaikkk!

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 12:30 PTG

Kalau polis dan dbkl tak d hormati, puak ngo anti bersih boleh buat apa yg Bersih@kotor lakukan, dbkl rampas khemah mahasewel da hampir 1 minggu berkhemah, apa nak takut, akta perhimpuan aman tak ada hukuman penjara, gua kira jika kena denda ramai rakyat malaysia akan membantu dgn kutupan derma, bukan duit dari cia atau negara yahudi bukan mcm puak2 tuuuu, biar dia balik india d sana cuba dia buat mcm kat sini , lama da polis sana belantan kepala bebal dia tu, juburi, mat sabu dan nik ajis boleh ikut sekali ooop lupa pulak, si janggut sastrawan Bershit jgn lupa masukan dlm kontena export sama, aman malaysia nanti

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 12:32 PTG

Pakai topeng muka mcm peserta besihkotor lakukan, cctv leh spray cat hitam mcm kulit pantat, jubur dia tu,oop jubur xleh sebut...ada yg stim kang

hangkedee berkata... 18 Mei 2012 12:34 PTG

kalau pra syarat rakayat Malaysia 100% mesti pandai cakap bahasa Malaysia.Wa tenguk itu loya buruk ma talak reti cakap melayu ma.ic ada biru atau kod 71 India mali lia punya latok eek.dulu estet keleja ma.wah! lu myak untung ma sini hilup kalu sana lu lukuk rumah itu dinding tahi lembu maaa.wah! lu mayak untung ma.itu PM 1st mayak molo kasi lu ic biru ma.

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 1:11 PTG

cctv tu blh ditutup. kepada KAMBING, sila tonton cerita Mission Impossible 3, tgk mcm mana Tom Cruise fake kan cctv kat Vatican city. all the best!

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 1:15 PTG

aku harap aktivi di depan rumah amBABIga dilakukan sehingga tiba PRU13.

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 2:07 PTG

Paria ambiga muka buntut kuali pegi hisap cerut..untok hilangkan stress...Harapan saya biar dia kena langar dgn kereta pastu minta bantuan trafik..pada trafik polis tolong jgn beri bantuan pada puaka muka sial buntut kuali ni. Biar dia rasa dan biar dia minta bantuan pada muka beruk nuar brahim tu. Pegi mampus sama muka beruk2 tu.

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 2:39 PTG

cctv tu blh ditutup. kepada KAMBING, sila tonton cerita Mission Impossible 3, tgk mcm mana Tom Cruise fake kan cctv kat Vatican city. all the best!
18 Mei 2012 1:11 PTG

---------------------------------------------------------
x payah susah susah mcm Tom Cruise tu buat...ambik guni, serkup jer CCTV tu...ikut Tom Kambing punya style...ha..ha..

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 3:53 PTG

babi tu ada kat dalam ngan mat sabu (ni pon sama babi) tgh makan aiskrim

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 5:30 PTG

oooo ..rumah ambabiga alamat No 67 , jalan setiakasih 1 , Bukit Damansara ??

yessss ....tak susah cari , dekat je !

CCTV tu tembak dengan air campur dakwat je , bila cermin dah hitam ..tak nampak apa pun !

Tanpa Nama berkata... 18 Mei 2012 9:16 PTG

Abes ar kna rompak umah ambiga...

Tenggiling berkata... 18 Mei 2012 9:55 PTG

Bagus la tu kalau betina tu dah cabut dari rumah. Kalau dia berambus terus dari Malaysia ni lagi bagus!!! Maknanya misi dah berjaya!! Baru dia rasa macamana peniaga yang terganggu masa Bershit 3.0 anjuran dia tu. Tau kau .....ha.... Pandai buat pandai la tanggung. Ingat dia je yang tau camana nak ganggu orang ke!

Tanpa Nama berkata... 19 Mei 2012 2:29 PG

suroh dia balik india je..dasar kaum pendatang. tak reti cakap melayu nak mengaku jadi rakyat malaysia. pirahhh!!!

Tanpa Nama berkata... 19 Mei 2012 9:52 PG

hati-hati mungkin jiran-jiran juga pasang cctv menghala kerumahnya. sekar mengingati! Pergi mampus ambabi pariah

Tanpa Nama berkata... 20 Mei 2012 12:55 PG

alaa.....potong ja wayar laterik area tu confirm satu area tu CCTV breakdown. Sapa2 perompak yg berminat nak merompak rumah AMBIAGA YANG SANGAT KAYA silakan....dia tak ada kat rumah tu.....dapatlak yang merompak rumah tu buruh Indon sempat lari balik pak enggak sempat tertangkap......

Tanpa Nama berkata... 20 Mei 2012 11:32 PG

Aku paling suke tengok group pak cik2 yg tengah bersenam gelek pinggang depan rumah ambiga, kalau boleh nak minta group gelek ni bersenam depam rumah anwar pulak, biar anwar turut bergelek untuk maintain pinggang dia yg dah monopos tu, supaya video terkini dia lebih canggih

Tanpa Nama berkata... 20 Mei 2012 8:56 PTG

Inilah bahananya kau tabur pasir ke dlm periuk nasi peniaga kecik.

Ambik kau kafir lahanat! Terima kasih pada yg bg alamat rumah si babiga gila publisiti ni.

Tanpa Nama berkata... 21 Mei 2012 8:53 PG

ada gak unit amal pas (baca: Melayu Muslim)

beri peringatan pada mamat yang jadi jaga ambiga tu:

Sad bin Abi Waqqas bukan jadi bodyguard/barua Abu Jahal tetapi Sad bin Abi Waqqas jadi bodyguard kpd Rasullullah saw

si kapir perosak Islam ni yang kau pegi jaga...kau tak rasa malu pada Allah dan Rasullullah ker?

Tanpa Nama berkata... 22 Mei 2012 12:11 PG

belum lg PR amik alih.andaikata PR yg sedang memerintah,mahunya puak2 aci ambiga ni (termasuklah "sesetengah" umat Islam yg taat setia pada Aci Ambiga) mengerah polis agar pendemo2 depan rumah tu dihumban dlm lokap.Kepada penyokong2 Kerajaan BN dan Pakatan Rakyat,berjuanglah selagi anda termampu.Cadangan saya sebagai rakyat yg biasa2 je agar Uncle Najib mempercepatkan pilihanraya.(PARTI TAK SALAH TAPI MANUSIA YG DIPERTANGGUNGJAWABKAN UTK MEMIMPIN PARTI TU YG PERLU ADA SIKAP JUJUR DAN AMANAH.KITA BUKAN DIERA PEPERANGAN TAPI SEDANG MENUJU MEMBENTUK NEGARA ISLAM MODEN)

-rakyat biasa

Catat Ulasan