Khamis, 5 April 2012

Janji PAS kepada pengasas IFC dan Seksualiti Merdeka, @Ambiga_SKalau Bersih itu mewakili suara majoriti rakyat yang mahukan pilihanraya yang bersih dan adil, mengapa PAS dan fuckatan perlu mengerahkan penyokong dan penchacai mereka?!!

Jadi apa gunanya Kerajaan menubuhkan PSC yang menelan belanja jutaan RM wang rakyat sebelum ini?!! Akhirnya ahli PSC fuckatan sendiri yang menentang segala cadangan penambah baikan yang telah dippersetujui sebelum ini. 

Nampak tidak perancangan jahat mereka untuk mewujudkan kucar-kacir dalam  negara betul-betul sebelum PRU?!! Mereka tuntut PSC, tetapi akhirnya mereka sendiri yang menentangnya untuk dijadikan alasan bagi mengadakan demo haram yang menyusahkan semua.  

Lagi satu, bukankah Bersih 1, 2 dan 3 (suku) kesemuanya diterajui oleh Ambiga, peneraju IFC yang menuntut hak sama rata bagi semua agama dan Seksualiti Merdeka yang memperjuangkan hak mengadakan hubungan sejenis dan seks bebas?!! Bagaimana PAS boleh bersekongkol dengan manusia seperti ini?!!

Dan sekarang, PAS mahu menchacai untuk hindu Ambiga buat kali yang ketiga?!! Mendambakan syafaat dari dewa durga agaknya PAS ini.

Fuckatan pernah mencuba perhimpunan 901 dan Hijau. Kedua-duanya Gagal. GMI juga GAGAL. PPSMI juga GAGAL. Dan lebih ironi, sebagai parti yang menggunakan nama Islam, satu-satunya perhimpunan yang PAS enggan terlibat pula adalah perhimpunan anti Murtad. Mungkin kerana takut rakan DAP dan Ambiga kecil hati dan tidak diberi kerusi pada PRU akan datang.

Mungkin kerana perhimpunan haram berjenama Bersih fuckatan sahaja yang nampak berjaya setakat ini kerana mendapat tajaan dan dana Yahudi-US. Penganjur Bersih jelas tampak terlatih, lebih tersusun dan berpengalaman. Sebab itu mereka mahu menggunakan nama Bersih sekali lagi.

Apa-apa sekalipun, tahniah kepada PAS dan juak-juak mereka kerana menjadi penchacai dan anjing paling setia kepada manusia yang paling memusuhi Islam dan orang Melayu!

2 comments:

Tanpa Nama berkata... 5 April 2012 9:48 PTG

jap jap jap.....gua silap ke?bukan Mat Sabu kata Bersih 2.0 dia tak sokong...KEBETULAN je dia ada kat masjid India untuk membeli belah???

Tanpa Nama berkata... 5 April 2012 10:07 PTG

lepas ni kena ada kelas , kelas pendidikan mengenal kereta waja motosikal dan pajero

Catat Ulasan