Isnin, 9 April 2012

ALERT! Parasit Dalam Kerajaan Mula Buat Laporan Kepada Harakah.

Cuba korang tengok berita di Harakah ni.



Secara logiknya, kalau korang tak kenal mamat kat atas ni, korang takkan tau nama penuh mamat ni.

Kalau korang bukan staf MAMPU, korang takkan tahu ada sistem yang boleh cari maklumat sampai dapat muka pegawai ni.

Jadi MyMassa dah bagi hint yang pertama, ada pegawai dari MAMPU yang satu bahagian dengan mamat kat atas dah report kat Harakah. Kepada pihak-pihak yang berkenaan, sila ambil perhatian. Hati-hati dengan parasit @ musang berbulu BABI (Brother Anwar Bin Ibrahim) di sekeliling anda. Mungkin nama anda pula yang akan masuk Harakah lepas ni.


*Apa masalahnya penduduk Putrajaya nak koyak Harakah yang menyemak dalam peti surat mereka. Tindakan orang yang mengedar tu pun dah salah sebab edar bukan kepada ahli PAS. Bila orang lain marah dengan tindakan salah PAS, suka hati mak bapak engkau nak kantoikan member sendiri kat Harakah. Haram jadah punya parasit!!!

14 comments:

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 11:18 PG

Masa kerja adalah dari 8pagi hingga 5petang.Lepas tu aku punya pasallah. Tak kan aku buat hal aku belah malam pun kena tindakan disiplin. Bebal dan bangang punya anjing pakatan.

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 11:21 PG

Anjing pon tak gigit tangan tuan!!

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 11:34 PG

pegawai kerajaan kene setia ngan kerajaan memerintah kan? then nape lak ade totok2 yg bocorkan maklumat sulit kerajaan dekat pembangkang? naharom!!

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 11:37 PG

SePandai pulak ckp kakitgn krjaan kena taat kpd pemerintah,abes yg dia tgh buat tu,yg gang2 dia tgh racun bdk2 kt skola,ipt tu jatuh hukum cmne lak tu??citt..

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 11:39 PG

memang patut kena koyak pun..banyak fitnah dan iklan ubat kuat jer...

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 11:55 PG

jenis makhluk mcm si muhammad shauqi ni elok dibuang drp jab. kerajaan. duduk kerja kat bangunn cantik2, akal takde..minta dia ni brhnti kerja & join pej pmbgkang...baru dia tahu tinggi rendah dirinya...setakat jd pn pengarah tu anytime boleh melayang beb....ambil tindakan jgn simpati dgn makhluk perosak ni...bhgn it dijbtn kerajaan ni yg banyak virus brsarang...tak caye p tengok kat bhgn it negeri2..sbb tu maklumat kerajaan mudah diskodeng...makan dah kenyang2 ttpi kufur nikmat..

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 12:04 PTG

Tanpa Nama 11:55pg

kenapa pulak dia kena buang kerja, cuba baca baik2. Dia koyakkan Surat Khabar Angin Haramkah, kemudian ada parasit cari gambar dia di potal MAMPU dan minta diambil tindakan displin. Yang kufur nikmat adalah yang buat laporan tu bukan Muhammad Shauqi.

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 12:10 PTG

sebenarnya apa isunya dengan syauqi ni? takder sebut pun nama dia dalam berita yang aku baca..

Tak baik tuduh dia bukan2

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 12:34 PTG

takde salahnye dia nak koyak harakah ke,utusan ke.. kalau dia penduduk putrajaya,itu hak dia nak bantah sebaran paper penuh fitnah ni.. bukannya dia berpolitik pun.. mmg betul la harakah ni kejenye buat fitnah je..

Tanpa Nama berkata... 9 April 2012 5:56 PTG

kesimpulannya

aku pung tak paham

apa yg mymassa nak sampaikan

err aku tangguhkan komen dulu

Observer berkata... 9 April 2012 7:25 PTG

siapa nama org yg hantar email mngadu kt harakah tu?kne dptkan emel dan nama die,hantar ktpihak yg berkenaan spy sikenakan tindakan tatatertib sbb x setia ngan kerajaan yg memerintah sekarang...tul tak?

headbomb berkata... 10 April 2012 12:54 PTG

ni la musang bebulu babi tonyok.. kalau perang meletus.. orang mcmnilah yg akan memusnahkan satu batalion tentera sbb dia dah bocorkan rahsia pasukannya... cibek.. sepak je

Tanpa Nama berkata... 10 April 2012 3:10 PTG

Musang Berbulu Babi ada di mana-mana sekarang.....
Memalukan agensi saja...

Tanpa Nama berkata... 13 April 2012 11:57 PG

Muhamamad Syauqi tu orang yang koyakkan suratkhabar..suka hati dia la nak koyak..isu ini adalah berkenaan wujud kaki skodeng dari geng pakatan rakyat yang menghantar laporan ni kat Haramkah...nanti kalau dapat cari parasit tu sebar-sebarkan lah yer...

Catat Ulasan