Rabu, 28 Disember 2011

Pendedahan Eksklusif MyMassa. Lagi Maklumat Mengenai Blog Ameno World.


Berikut adalah maklumat tambahan mengenai blogger AMENO WORLD.

710715085XXX    
AHMAD SAHIMI BIN SHAARI                                      
65 KG SURIA JAYA    
DI TAMAN SURIA JAYA
JALAN CHERAS       
017-5848188  

Maklumat terbaru yang MyMassa terima, perempuan yang didakwa menguruskan Ameno World tersebut adalah isteri kepada Ahmad Sahimi.

Dan ini adalah maklumat yang MyMassa copypaste dari laman web SPR.


Padanlah boleh urus sampai 3 blog. Rupa-rupanya bukan seorang yang buat kerja ni.



Dan ini pula gambar yang dikirimkan melalui e-mail kepada MyMassa oleh pemberi maklumat yang sama. Menurut pengirim, ini adalah gambar Ahmad Sahimi.


*Pengirim e-mail bagi tau, Ameno World memang blogger upahan PKR. Maklumat ini diberikan kepada MyMassa selepas Ameno World keluarkan video Badrul Amin mendakwa Anwar Ibrahim adalah Imam Mahdi. Katanya, pendedahan maklumat Ameno World kepada blogger UMNO sebagai amaran kepada mana-mana blogger yang dibayar oleh PKR supaya tak lawan tokey. Ganas jugak permainan perang siber pembangkang. Tak boleh lari dari politik ugut mengugut.

10 comments:

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 3:35 PTG

muka mcm syaitan

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 3:42 PTG

aikkk dlm pkr pon ade mamak ke? kah3..mamak ni everywhere la..zmn melaka pon derang la culprit yg jatuhkan melaka kan..haiyooohhhh!

n9_maskman72 berkata... 28 Disember 2011 4:52 PTG

mnampakkn lg kbdohan pr....

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 5:04 PTG

gaya bahasa yang buruk didalam blognya seakan akan melambangkan wajah pemiliknya.hahahaha...

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 5:06 PTG

Dari raut wajah, memang sah dia ni KAKI KELENTONG aka PUTAR ALAM aka LIDAH BIAWAK (sama la macam boss dia)- Please take note everyone...
Memang layak jadi blogger PRO pembangkang saja...
Muka dan perangai tak hensem langsung...!!!

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 11:11 PTG

bab dia kita..boleh kutuk....bini dia jangan....ikut suka hati koranglah nak
bagi kredit camner kat bini dia tu...hehehe anak mami lawa woooo...

Tanpa Nama berkata... 29 Disember 2011 3:18 PTG

LAAA...ANAK MAMI KE ANAK MAMAK? BUKAN KE PENCACAI PAKATAN KATA MAMAK2 TAK MAIN? YG DIA MAIN JUGAK RUPANYER? WAKAKAKAKAKA

Roy berkata... 22 Mac 2012 10:27 PG

pergh, cetek gile otak korang kat sini kan? ape hal serang muke org? ape masalah dia handle 3 blog? apa bahasa korang ni bahasa siswazah beradab ke? "Fuckatan" tu apa? tasbih? PR tak peduli rupe, warna kulit dan bangsa. BN yg bertasbih "melayu melayu melayu", padahal keturunan mamak. kalau PR ada mamak mmg takde hal pasal PR bukan Melayu. Tapi UMNO mamak apecer!?? kah kah kah...

Nak argue bagi point yg bermakna sikit boleh tak?

Tanpa Nama berkata... 26 Mac 2012 2:13 PG

hanya berdasarkan email yang dihantar? aku anggap belum ada bukti yang kukuh dan boleh dianggap fitnah semata2..

Tanpa Nama berkata... 26 Mac 2012 3:04 PG

Dah letak gambar pun tak percaya bukti.Sama la dengan video Anwar Ibrahim. Ada video pun masih tak percaya.

Catat Ulasan