Rabu, 28 Disember 2011

Pendedahan Eksklusif MyMassa. Indentiti Seorang Lagi Top Blogger Pembangkang Didedah.

Seperti yang dijanjikan, MyMassa akan buat satu pendedahan eksklusif.

Pendedahan kali ini adalah mengenai siapa sebenarnya top blogger pembangkang yang banyak menghentam Kerajaan.

Dan ini adalah blogger yang MyMassa maksudkan.

AMENO WORLD yang kononnya diuruskan oleh seorang wanita bernama Siti Norashikin.



Dan ini pula identiti sebenar AMENO WORLD.


Jantan rupanya.

Kalau tak percaya, anda boleh cari fail MS Excel tersebut di Google.



*Kenapa ramai blogger pembangkang ada masalah identiti? Mungkin sebab itu mereka menyokong Anwar Ibrahim. Ada satu lagi pendedahan dari MyMassa mengenai AMENO WORLD selepas ini.

11 comments:

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 1:11 PTG

dia punya gambar tara ka macha?

MymassaVoice berkata... 28 Disember 2011 1:19 PTG

Tunggu pendedahan MyMassa selepas ini.

Papagege berkata... 28 Disember 2011 1:20 PTG

Kasi gambar la bai... :)

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 1:21 PTG

kahkahkah kantoi lagi sorang pencacai DAP

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 1:39 PTG

masalah identiti = asas perjuangan = ?

FoN berkata... 28 Disember 2011 1:54 PTG

Ako rasa tue lah gambarnya bila bertudung...hahahaha

acc BANK ISLAM08031010045576 di atas penama AHMAD SAHIMI

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 1:55 PTG

Tak perlu gambar. Baca blog dia pun kita dah tau blogger jenis apa si ameno world ni...
Dia ni jenis otak dah celaru... air mani kat jubor dah naik ke kepala la katakan...

MymassaVoice berkata... 28 Disember 2011 2:07 PTG

Sabar rakan-rakan.

Pukul 3 nanti ada sambungan pendedahan ini.

Gambar sebenar malaon ni pun ada.

Persoalan mengenai siapa gadis bernama Ikin pun akan terjawab.

Tanpa Nama berkata... 28 Disember 2011 3:09 PTG

mantap..

Tanpa Nama berkata... 29 Disember 2011 3:20 PTG

depa kutuk umno dengan mamak..rupa2nya bini blogger depa pun anak mamak? wakakakaaka

Tanpa Nama berkata... 21 Mac 2012 12:57 PG

Ape la korang ni, itu pun nak bising. GOyang ke ? Relax la, biar lawan guna IQ, kalau goyang , jgn lawan .Peace !

Catat Ulasan