Rabu, 28 Disember 2011

Nasihat Unggas kepada Anu Ghairah Tuhan

myMetro 28 Disember 2011

Sukar berhenti kerana wang, ketagihan seks
GEORGETOWN: “Memang sukar untuk gadis seperti Aida dan Mimi berhenti daripada kegiatan keji mereka. Selain sudah kelabu mata dengan wang ringgit, aktiviti seksual yang keterlaluan menyebabkan mereka kini menjadi ketagih.”

Demikian komen Koordinator Urusetia Menangani Gejala Sosial (Unggas) Pulau Pinang, Nur Fitri Amir Muhammad mengenai kegiatan ‘Geli Girl’ dilakukan Aida dan Mimi.

Nur Fitri berkata, pihaknya pernah beberapa kali didatangi ‘Geli Girl’ yang meminta bantuan untuk keluar daripada gejala itu.

“Antara nasihat kami ialah menggalakkan mereka berpuasa kerana dengan puasa menyebabkan tubuh menjadi lemah. Tubuh lemah akan membuatkan nafsu seseorang turut menjadi lemah.

“Ini sekali gus dapat membantu mereka mengekang nafsu daripada melakukan aktiviti maksiat,” katanya.

Nur Fitri turut menasihati golongan itu supaya lebih berfikir panjang diri mereka kerana kemewahan yang diperolehi sebenarnya tidak memberi sebarang maka jika mereka dilaknat Allah, bukan saja di akhirat kelak, malah ada yang mendapat balasan ketika masih hidup.

“Contoh paling muda, mereka yang mengamalkan aktiviti seks bebas amat terdedah kepada penyakit Aids dan virus HIV. Kalau sudah dijangkiti penyakit maut itu baru nak menyesal, mungkin ia sudah terlambat,” katanya.Mula-mula baca berita di atas, mati-mati kami ingatkan Anwar Ibrahim. Berita pun daripada Pulau Pinang. Rupa-rupanya cerita pasal pekerja SEKS Melayu.

Adakah berita ini turut terpakai kepada pemimpin-pemimpin politik pembangkang yang menggemari seks bebas dan seks dua alam?

Anwar Ibrahim, Elizabeth Wong dan pemimpin PAS yang gemar membur*t sepatutnya belajar untuk bertaubat. Jangan ingat hanya berkawan dengan PAS, dosa boleh terampun.

Ambillah nasihat Koordinator Urusetia Menangani Gejala Sosial (Unggas) Pulau Pinang di atas. Gunakan ibadah puasa untuk mengawal nafsu. Atau Anwar dan konco-konconya imun kepada HIV?

0 comments:

Catat Ulasan