Sabtu, 31 Disember 2011

Fuckatan mengesahkan Ketua Umum mereka memang seorang PELIWAT!




Apa pendapat anda mengenai berita di atas?

Kami menyokong penuh jika Nurul Izzah dilantik sebagai PM! Selain dari faktor Malaysia dapat merasa pemerintahan PM Wanita Pertama yang HOT, beliau juga merupakan hasil benih daripada seorang manusia yang mencapai status Anu Ghairah TUHAN!


Selain seks bebas dan sesama jantina, rakyat Malaysia juga bakal mendapat kebebasan untuk meneguk arak sepuas-puasnya kerana bakal PM kita biasa mempromosi aktiviti free flow untuk para penyokongnya.




Dan yang lebih penting, bapa bakal PM kita juga adalah bekas BAKAL PM yang sebenarnya pemimpin agung akhir zaman! Imam Mahadi yang bertopengkan Dajjal Al-Masih rupa-rupanya!





*Jangan jadi macam Thailand sudah, naik sahaja PM Wanita Pertama, terus kena BALA BANJIR satu negara!

2 comments:

Tanpa Nama berkata... 1 Januari 2012 10:45 PG

Kulit muka dia orang ni sungguh tebal macam kulit babi. Tak de rasa malu dan bersalah sikit pun terhadap rakyat Malaysia. Kalau bala turun kat dia dan keluarga serta keturunan dia tak apa. Tapi kalau bala turun untuk semua rakyat Malaysia bagaimana pula? Kesengsaraan ini siapa yang menanggung?

Tanpa Nama berkata... 2 Januari 2012 8:03 PG

Malaysia nie bagus btul...
Tayang video lucah kena denda.
Jual baju kena penjara.
Duit negara hilang beratus bilion, xpe itu bukan issue baru.
Seleweng duit projek lembu 250 juta, xpe dia tak terlibat walaupon itu suami dia...
Lynas kilang beradioaktif dekat kawasan penduduk, xpe belum ade org mati/cacat lagi,
Ape nak jadi Malaysia ku ini?

Catat Ulasan