Jumaat, 29 April 2011

Gempar!!! Mat Sabu GELAR Anwar Ibrahim .......


Sekejap dubur jantan, sekejap qubul betina...kesian kak wan, dalam sibuk-sibuk menghadapi kes liwat, sempat lagi abg nuar kesayangannya 'bermain-main' china doll...sepatutnya dalam keadaan menekan seperti sekarang, abang nuarnya lebih banyak tunduk sujud memohon keampunan dan petunjuk dari Illahi. Maklumlah,umur pun dah senja kala. Daripada berhabis duit ke US dan UK jumpa yahudi, lebih baik kerap-kerapkan melawat baitullah di Mekah.

Rakyat dah muaklah bang nuar.kalau kak wan tak nak mengaku pun takpelah,rakyat paham.yelah, takkan kak wan nak tinggalkan segala kemewahan yang ada sekarang semata-mata sebab suaminya gila seks? Bukan salah kak wan yangg mengandung. Tapi sekurang-kurangnya berhentilah daripada menipu diri dan orang lain. Allah maha mangetahui tau kak wan? Takkan kak wan tahu hukum kewajipan bertudung tapi tak tahu dosa menipu pulak?

Buat pencacai dan penjilat tegar abang nuar pula, bertaubatlah...dan kembalilah ke pangkal jalan.buangkan jauh-jauh ego dan sifat tamak dalam diri tuh. Kita bukan apa, kesian tengok anda semua diperkotak-katikkan oleh manusia yang bermasalah dan kafiruun.kan kelmarin kami di mymassa dah bagi warning awal-awal berkenaan kiamat yang bakal berlaku bukan? Percayalah allah swt itu maha pengampun...marilah sama-sama bermuhasabah diri di hari yang dimuliakan ini...wallahua'lam bisawab...

0 comments:

Catat Ulasan