Selasa, 15 Mac 2011

GEMPAR LIWAT!!! Akibat gemar menjamu dubur, Anwar dan Wan Azizah akhirnya BERCERAI?!!



GEMPAR!!! GEMPAR!!! Benarkah WAN Azizah dan Anwar Ibrahim telah BERCERAI?!! Gambar di atas seolah-olah mengesahkan lagi perkara ini kerana buat pertama kalinya, ketika anak-beranak tersebut melakonkan watak 'papa sakit pinggang' (untuk meraih simpati) ketika tiba di mahkamah pagi tadi, Wan Azizah seolah-olah jijik untuk menyentuh Anwar apabila mengenakan sarung tangan ketika bersentuhan. Apakah ANWAR kini bukan lagi MAHRAMnya?!! Apakah Wan Azizah dan Anwar telah berpisah secara batiniah tetapi masih bersama secara lahiriah demi kepentingan politik?!! Atau apakah Wan Azizah jijik untuk menyentuh suaminya yang dikatakan gemar menyembur air mani ke dalam lubang dubur?!!



Sebabnya Kak Wan tidak pula bersarung tangan ketika bersalam dengan lelaki bukan mahram dan juga bukan Islam ketika berkempen di Tenang tempoh hari.



Masa julang tangan Kit Siang tempoh hari pun tak berlapik juga...


Kenapa ini Kak Wan?!! Janganlah suka pendam seorang diri. Tampillah ke hadapan. Rakyat nak tahu apa yang bang Nuar sudah buat pada Kak Wan sampai Kak Wan menjadi pendiam dan selalu bermuram. Dato' Fadzilah Kamsah sedia membantu Kak Wan menjernihkan keadaan. Atau Kak Wan tahu sesuatu yang rakyat tidak pasti sehinggakan Kak Wan jijik untuk menyentuh bang Nuar lagi???

6 comments:

CIFUTBABIBangsat berkata... 15 Mac 2011 12:29 PTG

Alah...masa nie la plak sakit belakang tu.... main belakang bleh..?? dasar bangsat...

Tanpa Nama berkata... 15 Mac 2011 12:58 PTG

Selalu naik kuda... tulaa sakit pinggang

Tanpa Nama berkata... 15 Mac 2011 1:39 PTG

ehh betul ke dah sakit pinggang tu? baik bawa p jumpa doktor..kesian..ini mesti salah makan jamu la kot...always go for low dose punya jamu dah laaa..kalau high dose, bukan sakit pinggang aje malah pinggang tu sendiri boleh crack..aduhh sakitnya pinggang aku...aduhhhhhhhh....mana makjunnya PAK?

Tanpa Nama berkata... 15 Mac 2011 2:11 PTG

Agaknya baru lepas balik bercuti naik Rodeo Kuda koboi kat Texas.

Anak-anak skrg ni tak nampak rupa pulak sejak dua menjak ni dah lari ke US ke? Atau mula sedar dan berkira-kira kemungkinan papa mereka ini ter"liwat"?.

3 hari lalu ada terserempak dgn banner "siapakah lelaki Y? siap dgn towel good morning, mineral water lagi banner tu kat jejambat Monorail dekat bangunan tun sambhatan...fuhhh peluh beb

nafaisal berkata... 19 Mac 2011 1:45 PTG

hahahaha.macam-macam korang semua ek.tapi aku respek la. cepat2, aku pun nak tahu kesudahan kes ini di mahkamah. rakyat juga nak tahu.

sportcrazy berkata... 22 Mac 2011 12:24 PTG

Cuba tengok Muka Wan Azizah nak kata senyum macam tak senyum! Mana ada org senyum dahi berkerut. Sama ada dia senyum paksa atau senyum menahan kesakitan!

Catat Ulasan