Selasa, 22 Mac 2011

GEMPAR!!! BUKTI SAHIH KONSPIRASI VIDEO LUCAH MILIK PEMBANGKANG!


Beberapa blog pro-BN mula sedar dengan konspirasi video seks terbaru Anu War. Rata-rata blog pro-BN mengakui bahawa konspirasi kali ini dicipta oleh pembangkang setelah mereka menemui jalan buntu dalam Kes Liwat II. Esok, rela atau tidak, Anu War wajib memberikan sample DNAnya kepada mahkamah.

Secara jelas, Malaysiakini dan Malaysian Insider adalah dua entiti perang siber berpihak kepada pembangkang. Sekiranya konspirasi kali dicipta oleh pihak lain, kedua-dua portal media ini akan memandang sepi berita tersebut. Tapi kali ni, kedua-duanya seperti ayam sabung yang masing-masing berebut-rebut untuk menyiarkan berita ini terlebih dahulu walaupun ketika itu, mereka belum menonton video tersebut.

Anehnya, kali ini Anu War tidak lari ke mana-mana. Seperti sedia bersedia, binatang politik ini dengan tenang membuat sidang media sambil menunjukkan perutnya yang telah berjaya dikempiskan. Sedangkan, sebelum ini, perutnya juga boroi seperti mana-mana lelaki tua. Keesokkan harinya, Bro Anu dengan penuh bersedia membuat laporan polis. Berbeza dengan sebelum ini, kekalutan Anu dan Jijah dalam menjawab dalam sidang media sehinggakan Jijah tersilap jawab soalan wartawan, manakala Anu pulak berlari ke Kedutaan Turki.

Mari kita sama-sama pantau kedua-dua portal media tersebut dalam tempoh seminggu. Kita mungkin akan melihat liputan berita mengenai video lucah melebih liputan kes liwat Anu War. Inilah caranya pembangkang untuk divert isu yang mampu mengcheck matekan mereka.

*Satu perancangan yang sangat hebat....The Orchestrated Psychological War.

0 comments:

Catat Ulasan