Selasa, 8 Mac 2011

DAP & PEMBUNUH KUCING: SEPAKAT SAKIT JIWA

Kecoh skang ni kisah seorang yg keliru jantina bernama Chao Xiao Wee (adik bradik Namewee kot?) yg kantoi mendera seekor anak kucing sampai mati. Mmg dasar hati kering tomboy sial nih. Dalam rakaman CCTV (korang cari sendiri la, tak sanggup aku nak link) mmg jelas menunjukkan si tomboy ni mencucuk, membelasah dan memijak-mijak anak kucing tu sampai mati. Dan ada part tu korang bleh tgk sendiri camna ibu kucing tu cuba nak selamatkan anak-anak dia, tapi tak berdaya.

Sedih siot, lain la kalo korang hati batu.

Tak pon pengkid.

Bila kes ni dah meletup kat FB dan Twitter, dan dah berbakul-bakul kena maki, tup-tup kuar muka si celaka ni (mula-mula aku ingatkan lelaki, rupanya pompuan) buat press-conferens mintak maap pulak!! Lagi best bila ada 'kaki surau' si Teo Nie Ching ngan 'apek skema' Ean Yong Hian Wah. Cehhh!

Tengok muka pon rasa cam nak tonyoh dengan payung yg ada cap ROCKET tuh!




Terang-terang dua ekor DAPigs ni menyokong pengkid sialan cat killer ni, tapi masih nak cover dgn alasan 'menyediakan ruang utk menerangkan keadaan sebenar' dan lain-lain ayat penyedap hati. Hoi! Ko tipu kucing boleh la kot! Sebenarnya DAPigs hanya nak alih isu sebenar dgn menampilkan pengkid ni sbg MANGSA, bukan PENJENAYAH. Kalo tak menyokong bakpe tolong buat PC? Dulu pasal anjing2 ganas makan org kat ladang Banting kena tembak tau pulak buat bising?

Pengkid sialan ni cakap jiwa tertekan sbb mak bapak dia baru bercerai, tu yg dia henyak anak kucing tu sampai lumat.


Saye latang itu balai pulis mau buat lepot nyee puunn. Saye telah pijak kasi mampus itu kucing ah, tapi olang malah sama saye pulak. Rilek maa! Tiu ni arr sohai!

Terbaik punya kaver ni! Bukan salah dia, tapi salah mak bapak dia. Apsal lu tak salahkan kucing tu je sbb tak melawan bila kena pijak? Sambil-sambil tu best gak kalau lu salahkan CCTV yg merakam tuh skali. Pastu buat muka sedih sambil baca statement yg dah siap ditulis oleh DAPigs!

Ikhlas ke? Mintak maap pon sbb kantoi ada CCTV je. Kalo takde recording tu, mmg si pengkid ni dah lama sembelih anak kucing tu buat goreng wantan, pastu jual kat kedai mak dia kat Pasar Sri Kembangan tuh. Dah tu siap si Ean Yong tu cakap "ITS JUST A CAT!" Bapak ah! 


Kalo korang baca kat sini (warning: gambar kejam), tahun 2006 dulu dah ada kes macam ni di China. Pompuan ni sengaja rakam perbuatan dia pijak anak kucing dgn kasut tumit tinggi sampai mati. Last2 betina tu mintak maap dgn alasan 'kekeliruan mental sbb baru bercerai'. HAAA korang nampak tak game cina ni? Entah-entah ada textbook kot ngajor pasal nak kaver kantoi kalo bunuh kucing?

So kalo ada korang yg buat salah mcm TERbunuh org, TERliwat kambing, TErogol makcik cleaner ke... pastu kantoi, boleh la pegi jumpa DAP lpas ni. Dosa dan imej anda boleh diampun dan dipulihkan! Ko bukan buat salah BESAR, tapi nampak je cam salah besar.

Eh macam penah dengar la pasal boleh ampun2 dosa ni...kat mana yek?

MENTAL betullah!



1 comments:

Tanpa Nama berkata... 4 Februari 2014 5:39 PG

Baru bunuh 1 ekor kucing dah bingung awak sdh bunuh 170 kucing tak bingung tuh

Catat Ulasan