Jumaat, 23 April 2010

Hulu Selangor: RM27 juta dari Singapura untuk ditabur di Hulu Selangor dan Beruk PAS & PKR Akan Membuat Kacau
by pisau.net

Dikhabar Wan Azizah telah membawa masuk RM 27 juta ,penyerahan dilakukan seorang suruhanjaya tinggi Singapura dan setiap pengundi akan dirasuah RM500, mereka turut merancang mengangkut pengundi luar dengan bas ,malah mereka akan membayar kepada kesemua pengundi RM500 dan setiap rumah akan dibayar RM2000. Ini adalah usaha terdesak untuk mendapatkan undi,keadaan mereka amat tertekan.

Anwar Berahi pada waktu ini cukup tertekan,beliau bersungguh sungguh mahukan kemenangan semata mata untuk membuktikan bahawa PKR masih releven walaupun ramai yang telah dan akan keluar parti.


Pakatan Beruk spotted @ Hulu Selangor
Inilah sifat sebenar penyokong haprak, mereka mereka ini habitatnya diatas pokok.Anda jangan terkejut jika kehadiran mereka akan membawa bencana di kawasan anda.Gambar ini di ambil ketika penamaan calon di Kuala Kubu Bharu.


Harta benda dirosakkan,manusia akan dicederakan malah dikhuatiri beruk beruk ini akan menyelongkar tong tong sampah untuk mencari makan dan sudah pasti akan bersepah sampah sarap . Awas Hulu Selangor akan dibanjiri beruk beruk haprak tidak lama lagi.


Pisau kata " malam ini majlis keluar PKR akan di 2 tempat di Hulu Selangor, makin hari makin ramai keluar,PKR bakal karam"

5 comments:

Tanpa Nama berkata... 23 April 2010 4:02 PTG

Allahuakhbar, apa la nak jadi dengan Melayu-Islam ini sampai sanggup mengata orang beruk. Ingat saudaraku ketika kita berada pada sakaratul-maut, sempatkah kita nak minta maaf pada siempunya diri tu..kita tak lepas dari mati, berpolitik tu biarlah ada had dan batasnya....hentikanlah sedara.

Tanpa Nama berkata... 23 April 2010 4:04 PTG

Ingatlah...jika kita membuka keaiban orang lain,kelak orang lain juga akan membuka keaiban kita, malah Allah akan membuka keaiban kita di dunia lagi. Islam itu indah, kita sebagai penganutnya hendaklah mnenghayati ajaran Allah dan RasulNya.

Tanpa Nama berkata... 23 April 2010 4:07 PTG

Janganlah kita menuduh seseorang itu tanpa bukti yang jelas dan spesifik, jika tidak betul, itu adalah fitnah, dosa fitnah lebih besar daripada dosa membunuh..sedarlah wahai saudaraku seIslam dan sebangsaku, hentikan fitnah memfitnah ini, kelaK KITA JUGA DALAM KERUGIAN, INGAT...DUNIA AKHIRAT ADALAH KEKAL ABADI.

hg_kasturi berkata... 25 April 2010 12:09 PG

Tanpa Nama berkata...
2010 April 23 16:02
Allahuakhbar, apa la nak jadi dengan Melayu-Islam ini sampai sanggup mengata orang beruk. Ingat saudaraku ketika kita berada pada sakaratul-maut, sempatkah kita nak minta maaf pada siempunya diri tu..kita tak lepas dari mati, berpolitik tu biarlah ada had dan batasnya....hentikanlah sedara.

Poddahhhh .. mmg mcm beruk pun ... perangai pulak mcm setan .. iblis laknat. Nama saja Islam ... keperibadian lebih menjurus kepada yahudi .. sanggup sokong aljuburi yg rakus memperkosa kaum sejenis...

MymassaVoice berkata... 26 April 2010 8:30 PG

penjilat2 dap nih pandai pulak nak menasihatkan org lain suruh insaf...muhasabah diri tu dulu! bersekongkol dgn musuh2 Islam!

Catat Ulasan